راستي محمدامين شماره تو پخ كن
داش مهدي تو هم همينطور. شماره هاتون پاك شده
(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
راستي محمدامين شماره تو پخ كن
داش مهدي تو هم همينطور. شماره هاتون پاك شده
(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرتون اعتراض کار به جایی میبره؟! (sm132)
در راستای امر کنکور منظورمه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر پروستات اقاس يا آلبوم اومده ؟ (sm30)
نه بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو خدا رو شكر كن شهيد بهشتي قبول شدي
شايد شرايط جوري بود كه بتوني رشته تو عوض كن توو همون دانشگاه براي سال ديگه
اعتراض به چی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر میترسم اعتراض وارد کردم همینم یه چیزیش بشه (sm25) مثلا بگن بچه پر رو اصن لازم نکرده بری دانشگاه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اینکه آخه لعنتیا من پارسال بین الملل قوبل شدم با رتبه بدتره این بعد امسال نشم؟؟!!!(sm1)(sm1)(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا بو خودا (sm120)نقل قول: