پس سر عشق رو داشته باشه مى گيرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس سر عشق رو داشته باشه مى گيرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا نمی دونم چرا این قدر محمد علی سپانلو منو نا بود می کنه !
گاهی اوقات حتّی بیش تر از احمدِ شاملو یِ بزرگ !
شاعر تهران ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون جایی که شهر زاد سپانلو شعرِ پدر رو می خونه :
خوش باد روز گارت ! نه این زمانِ غم گین ! (sm50)
یه شعله ی شکسته
یه شمع رو به بادم
خسته از این زمونه
فریاد گریه دارم(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول گفتی : تو فایلِ نقاشی ها رو دانلود کردی یا نه !؟
برای من همه ی 91 پوشه از 97 پوشه راحت باز می شن . فقط 6 تاش این اخطار رو میده توی درایو مجازی .
کپی هم نمی شن .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه قیافه خیار فروشا رو داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو نخواستیم همون حمیرا بهتره (sm161)
(sm89)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه رئالیم و نه بارسا اما خیلی میچسبه رئال امشب ببره (sm128)
سلام صابر جان. آره خودم دانلود کردم. با برنامه وینرار راحت میتونی پوشه ها رو اکسترکت کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]