[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طارمی که خیلی خوب بود...امیری بد بود خیلی.. همه پاس اخرارو اشتباه داد.. همه یک و دو هارو خراب کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طارمی یکی زد ولی هرچی پاس داد اشتباه بود دوتاهم موقعیت صد در صد خراب کرد.اره امیریم ریده بود ولی بیشتر تقصیر دفاع بود پنالتیو سید نمیداد هیچی نمیشد گل اولم که مفته مفت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تیم دفاع نداره..انصاری و سید نباشن...هیچکی وسط نیست... ریبع خواه خیلی خوبه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر بازی حریفا 2تا توپ میارن رو دروازه.. 3تا گل میخوریم(sm120)
ربیع خواه فاجعس امروز امیری هم رید بدجور طارمی که خوب بود مخصوصا نیمه اول
یکی آهنگ سنگ صبور چاوشی با کیفیت wav داره بده؟دمش گرم.
(sm50)
گرفته حالم از این شهر ضدحال فروش... (sm50)
When a Blind Man Cries (sm50)
یک مرد عاشق خوب میمیرد... (sm50)
4 شنبه سوری چه خبر بچه ها . (sm182)
کز این خاک برآیید سماوات بگیرید (sm118)
هیچ، هیچ، هیچ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور نمیکنم ولی انگار غرور من شکست
اگه دلت میخواد بری اصرار من بی فایدست... (sm50)
جالبه (sm59)انگاری سرنوشت ما همین جوری رقم خورده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشتی شکستگانیم... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرنوشت هر کسی توسط خودش رقم میخوره
خودتونو با این حرفا گول نزنید
باگ فوکی اهههه .. (sm50)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
خبر اومده زلزله های سنگینی تو راهه .. :l
دیروز تا حالا که 2 بار اینجا اومد ..
شنیدم تهران مخصوصا نزدیکه ..
ریدم کلا امیری و ربیخواه احمدزاده(sm3) طارمی خوب بود ولی میتونست بهترم باشه نیمه اول خودش رو خسته کرد فقط فقط عاشق بازی محرمی شدم(sm127) خیلی خوبه این پسر مسلمانم خوب بود رفیعی هم میتونس بهتر از این بشه خداروشکر الهلالم رید
یک عصب کشی دندون 530 تومن تفففف .. (sm81)
بازی شن شن شد !?؟!
اوه اوه سه یک شه خبره ..
ارغوان ،
این چه رازیست که
هر بار
بهار ٬
با عزای دل ما
می آید ... (sm50)
به به silence هم که اومد .. (sm118)
Assassins Creed و Underworld رو ShAaNiG انکود 720 کرده، تاینی چرا نذاشته هنو... (sm25)
صبر از پاچم در رفت
عشق در دلم سر رفت
از اول هر صبح
حوصلمون سررفت
الا هذا آوخ
چه کنم جانم رفت...
(sm50)
پروانه ی من ،
پروانه ی من
بی تو چه کنم
مستانه ی من ... (sm50)
اویل وب دی ال اومد ... (sm74)
سنگ صبور کیفیتwav نداره؟اگه داره یکی بزاره دمش گرم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط meh13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا که آدرس دادی کیفیت فلک.کیفیت ویو نداره؟
این کل آلبوم سنتوی (فلک)نقل قول:
نوشته اصلی توسط meh13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم سنتوری مستر سیدی 320 زدن ویو و فلک وجود نداره مگه اینکه برین از خود چاوشی بگیرین . (sm120)
کیفیت ویو نسبت به فلک بهتره؟ یا هیچ فرقی ندارن با هم .