(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)
لالیگا تموم شد واسه بارسا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اروپا هم که مشخص بود مالی نیست (sm2)
چهدروازه بانایی پیدا میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رد دادم دیگه(sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همیشه اینجوره (sm77) هر چی زد یا خورد تیر یا این گرفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه ی تنهایی خودم دلم میسوزه..قلب امروزیِ من خالی تر از دیروزه (sm50)(sm54)(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدر(sm118)نقل قول:
اگر سوارز تو بارسا تونست عملکرد پارسالشُ تکرار کنه من صدای گاو در میارم (sm2)
نیمار اگر تو تیمی مثل چلسی بود الان واسه توپ طلا میجنگید (sm50)
پ ن : تا دلت بخواد هست از این مثالا که ستاره خراب کن ترین باشگاه جهان همین بارساست (sm120)
نگران نباش جلو شما میشه سوشا مکانی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
130 تومنم پرید بخاطر باخت بارسا(sm2)
دسته 2 انگلیس هم درست پیش بینی کرده بودم(sm120)فقط بارسا مونده بود(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گنده تر از هانری و زلاتان تو فوتبال نمیشناسم هر دو تو بارسا جوری نابود شدن که فاجعه دهه اخیر فوتبال بود (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ha;dk sd;dنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبال اسپانیا(sm3)
انریکه(sm3)
چلسی زد تورس رو نابود کرد نمیگی(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
اگه 6 گانه گرفتنِ هانری نابوذ شدنه من دیگه حرفی ندارم,(sm30) به هر چی میخواست رسید توی بارسا, یکی از ارکان اصلی 6 گانه بود. باز تو سرتو بکن توی برف
مسی چرا اینجوری شده(sm81)
نه باو تورس و شوچنکو و روبن با چلسی توپ طلا گرفتن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته این که به هر چی میخواست رسید با ریده شدن تو فوتلالش تناقضی با هم نداره(sm120)نقل قول:
همش لیورپول ی مهاجم عالی میسازه ی تیم میاد میرینه تو اوننقل قول:
اون از اوون که رئال رید بهش.. اون از تورس اینم از سوارز که البته هنوز نامشخصه وضعیت(sm172)
تورس که انداختن قرن بوده به چلسی!اونم از صضدقه سر عنجلوتینقل قول:
اون وقتی که اینُ خرید تو لیورپول چی بود؟؟
امار سال اخرش کاملا واضحه...
تورس بعد مصدومیت نابود شده بود....چلسی خریت کرد همه هم میگن چلسی خرابش کرد در صورتی که وقتی اومد هیچ پخش نبود
اون تورس بود گند زد به چلسی! دروگبا در اوچش رفت که اقا بی رقیب باشه!
استاریج رُ مفت فروختن لیورپول که به این حیف نون بازی برسه و مثالایی از این دست!
چلسی اگر یه نقطه تاریک باشه اونم شواست که سر همون مورینیو از تیم رفت و مخالف صد در صد بود...
(sm2)نقل قول:
تورس رُ مفصلا توضیح دادم تو پست بالا....تورس وقتی اومد هیچ پخی نبود تورس رُ به چلسی انداختننقل قول:
نوشته اصلی توسط hassan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روبن تو چلسی کاملا موفق بو و یکی از موثر ترین مهره ها روبن خودش میخواست بره مورینیو هم اخلاقش اینه جلو کسی رُ نمیگیره ! من نمیفهمم روبن الان تو چلسی خراب شد؟؟ روبن همیشه خدا تا جایی که من یادمه خبو بوده
3 . شوا درسته چلسی خرابش کرده! ولی یه مورد نسبت به n نفری که بارسا نابود کرده چیزی نیست تازه ما خودمون اعتراف میکنیم اما بارسی جماعت خیلی پر رو تشریف داره
استوریج که چندین سال تو چلسی بود هیچی نشد!!!نقل قول:
تورس سال اخرش چون مصدوم بود . کم بازی کرد امارش ضعیف بود وگرنه همون بازیهایی که بازی کرد رو حساب کنی زیاد فرق نکرده بود!!
لیورپول میسازه؟؟(sm2)نقل قول:
تورس که واسه اتلتیکو
سوارز که واسه ازآکس
استاریجم که واسه چلسی و من سیتی
از کی تا حالا لیور پول شده بازیکن ساز؟؟(sm2)(sm2)
بارسا مهاج نوک رو خراب میکنه این چند سال اخیر اونم به خاطر مسی...نقل قول:
توس مشکلش این بود که از مصدومیت نتوسنت برگرده! الان میگی چلسی خراب کرد؟؟ چلسی خریت کرد که بازیکن مصدوم خرید....نقل قول:
استاریج ازه قدرشُ ندونستن! میومد تعویضی بازی میکرد اونم نه پست تخصصیش بلکه وینگر گلم میزد ولی اون مربی احمق قدر ندونست البته حق داره وقتی تورس هفته ای 200 هزار میگیره نمیشه نیمت استاریج نشوندش
دیگه اسپانیاهم اعتباری نیس بهش(sm120)
همین ایران خودمون آندر 2گل بزنیم بهتره(sm2)
کجا در حد بهترین بازیکنای جهان شدن!!!نقل قول:
دروگبا رو چلسی ساخت!! یا تو چلسی غول شد واسه خودش؟مهم اینه که کجا ی غولی میشن
مثل رونالدو که تو منچستر عالی شد
(sm2)(sm2)نقل قول:
حرف منم همین بود دیگه!نقل قول:
زلاتان هانری هلپ سوارز نیمار و.....
مطمئن باش تا مسی هست هیچ کدوم از اینا نمیتونن 100 درصد پتانسلشونو به اجرا درارن (sm50)
من دلم واسه نیمار و سوارز کبابه (sm81)
باز اینا ...عجبا ...(sm3)(sm3)
90% بازیا زیر 3 گل(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوازز شاید اما تورس قبلشم خوب بود !!نقل قول:
عاقا امشب از بارسا بکشید بیرون از من گفتن بود (sm2)(sm2)
اخه اینا خودشو همه کاره تیماشونن بعد میان اینجا میشن خ... مسی(sm70)میشن نفر 2 .. ریده میشه بهشوننقل قول:
همینو میگم.ما از پتانسیل خودیا استفاده نمیکنیم(sm30)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خریت خودشون!نقل قول:
بدترین انتخابای ممکن
فکر پول باشی همین میشه اخر و عاقبتت..
خوب بود اما تقاوت زیادی داشتنقل قول:
مثل رونالدینیو پاریس و بارسا
همون بازیکن اما کیفیت و شناخته شدنشو در نظر بگیر