خواهی دلم جویی ، اما همه تن پرستی
و آن بو که چون عشوه های تو گوید : عزیز !
دریاب کاین دم نپاید
دریاب و دریاب ، شاید
دیگر به چنگت نیاید
امشب شبی دان و عمری ، میندیش
آن شکوه و خشم دوشین رها کن
مسپار دل را به تشویش
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهی دلم جویی ، اما همه تن پرستی
و آن بو که چون عشوه های تو گوید : عزیز !
دریاب کاین دم نپاید
دریاب و دریاب ، شاید
دیگر به چنگت نیاید
امشب شبی دان و عمری ، میندیش
آن شکوه و خشم دوشین رها کن
مسپار دل را به تشویش
(sm50)
نوبت ما هم میشه ببرنمون...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوی نوشابه ز اوضاع جهان میشنوم
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اذان صبح: 03:57 (sm98)
4:33نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس حالا حالا ها وقت داری واسه خوردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیالت راحت عَدالت برقرارِ از اونطرف باس پسش بدیم (sm59)نقل قول:
God, please could you arm me with the armor
?To calm me when there's drama like Gandhi (sm50)
بریم سحری (sm155)
نوش جان...نقل قول:
- (sm70)
3:59
اقا اذان کی بلخره
هر جایی ی ساعت خاصی
دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به وقت تهران
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم با همیم رو پیدا کردم از طوفان ارجینال میگه 55 (sm51)
امیر بیا نصف شو بده تا بخرم ایمیج بگیرم بفرستم به همراه کاور
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
خب من گفتم نصفشو بده کی گفتم همه شو بده 25 بده (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm93)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا آلبومش اصن گیر نمیاد خیلی قشنگه به خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیا اون پایین به کوروش درخواست دادن که بزاره
55 من نمیتونم همون رفیق همشهریته اومد گفت میدونی کل این سیدیارو ارجینال پلمب دارم میخوام بفروشم منم گفتم اینو داری گفت اره
بعدشم گفتم چقدر گفت 55 تومن
بیکاریم دنیای داره(sm120)
یارو درخواست آیتونز میده فوق بالاش 10 ازش بگیری 25 خودت میزاری روش آلبوم میخری
حالا این که دیگه سیدیه
(sm134)نقل قول:
تو قسمت اوقات شرعی، استان و شهرت رو بزن:نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm89)(sm178)
(sm2)
خدایا همه رو شفا بده!!!(sm59)
بروبچ بریم نماز بزنیم به کمر(sm50)
یا الله(sm77)
(sm50)
(sm117)
بالاخره تموم شد! (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ﺷﻌﺒﺎﻥ ﺍﺷﻦ ﭼﯽ ﮔﺪﻩ؟! (sm50)
Monster 2004 E01 (sm27)
(sm169)
- (sm50)
(sm50)
چقد سوت و کوره (sm50)