بايد همين باشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بايد همين باشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتضاح!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سامانه و مشاور و.....هیچ وقت اعتباری نیست چون اونا هم از رو پارسال میگن که معمولا امسال کاملا متفاوت
درصد کمی از داوطلبان دقیقا به اونی که میخوان میرسن! بقیه دیگه باید راضی باشن (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پروستات آغا دارن واسه مجوز سوء استفاده می کنن
بنده خدا اگه یه ذره هم آدم خوبی هستیم به خاطر ایرانی بودنمونه ، اگه مسلمون بودیم که الان هر کدوم یه پرچم لاالاالله ورداشته بودیم با یه شمشیر سر همدیگه رو میزدیم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسلام اصل مشکله کلا دین مشکل ساز....فرقی هم نداره چه دینینقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جا دین باشه پشت سرش جنگ و نفرت و غارت و نابودی هم هست
ربطي به پروستات اون نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من برم فعلا........
مریم جدا خیلی خوشحال شدم واست! بازم تبریگ میگم و این که این حال و احوالت هم طبیعیه اولش ولی مطمئن باش نتیجه خوبی بود انشاالله که موفق باشی (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
مجبوریه دیگه (sm70)نقل قول:
من که دییگه باهاش کنار اومدم بجای اینکه غصه بخورم چرا اون نشد میگم تو همینی که قبول شدم تلاش کنم یه چیزه خوب بشم که بتونم بعدا کاری هم پیدا کنم!