اکبر شرخر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اکبر شرخر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا پرز هست امکان همه چی هست
یعنی اگه بگن رونالدو با 20 میلیون به زنیت سن پترزبورگ پیوست نباید تعجب کنیم(sm120)
اره فرانسه .گشنم میشه قاطی میکنم (sm120) ولی کریس فرانسوی بود این تیم قهرمان میشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دو سال اخیر گرون ترین خرید چلسی 32 میلیون پوند بوده
گرون ترین خررید ارسنال 50 میلیون
من دیگه حرفی ندارم (sm120)
(sm98) لابد چلسی هم تاریخش رو مدیون پورتو ئه؟(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونالدینیو نزدیک بود بره یونایتد،(sm120) دم راسل دیوث گرم (sm100)
احمق شد مصدوم بود بزور بازی کرد و سوپرکاپ رو از دست داد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون اول گفتم یه بلایی سر رئال میاد
اول مصدومیت رونالدو
دوم فروش انخل(sm25)
من جای احسان علیخوانی بودن تو این 2.3 ساله 4 بار سکته رو زده بودم الان هم تو ملکوت علا بودم (sm120)
منچستر کس مغز شده میخواد ویدال رو 56 تا + نانی بده بره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز خوندم رو گریژمان هم منچستر راست کرده (sm120)بعید میدونم بیان سراغ سانچز
ولی لیورپول رفتنش احتمالش بیشتره (sm120)شاید بعنوان بخشی از قرار داد بدن بره ولی فک کنم پیشنهاد ارسنال بیشتر از همه ست (sm120)
چلسی تو تاریخ ادعایی نداره! تیم متوسطی بوده ولی در عین حال تمام جام های اروپایی هم در کارنامه داره (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما هستین که دم از تاریخ میزنین اما از 4 سی التون 3 تاش ماله چند سال اخیر (sm120)
این بارسا بی نام رونالدینهو در هیچ کجای دنیا شناخته شده نبود تو ایران که اصلا(sm120)
**** کاپ رو میتونیم بی کریس هم ببریم (sm120)خدا کنه با امادگی کامل به لیگ برسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]