جان میثم!؟؟؟؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایواللله(sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
جان میثم!؟؟؟؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایواللله(sm176)
پسررررررررررررررررر چرا معطلی اپ کن که درب در این البومیم هممون(sm127)
ویرایش: بی ادبی نباشه البته لحن هیجانی داشتم (sm134)
چشم سالار ویو میزنم با امیر جان هماهنگ میکنم لینک را خصوصی بهت میفرستم با فول کاور خاطرت جمع.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتاقم خیلی نا مرتب هستش عین سر و وضع خودم تمام دیسک های شجریان را دارم اون روز فقط تلاوت 1 را پیدا کردم 2 را یادم نمیاد کجا گذاشتم ولی این الان در دسترس هستش ساسان عزیز(sm10)
سالاری از خودته(sm127)نقل قول:
دمت گرم داداش زنده باشی(sm10)
خوب از استاد عزیز آرشیو داریا(sm127)
آره ساسان تمام دیسک های اورجینال شجریان را دارم الا دوتاش اونم این دو آلبوم بهار دلکش استاد و آلبوم خزان (sm25)
کلتکس زده ندارم (sm74)
تو عزیز ما هستی رفیق از صمیم قلب دوستت دارم و برای من نامبر وان هستی مرد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار داری (sm127)نقل قول:
تلاوت رو هم جهت خالی نبودن عریضه می گیرم از امیر با سر عشق که شما زحمت می کشی و می مونه بی تو بسر نمی شود که صابر ردیفش کرد
بزرگواری داداش (sm10)نقل قول:
بامرام و عشقی(sm176)
فکر کنم 46-7تایی باشه کل سی دی های استاد....اون دوتا هم که باید خیلی سخت گیربیادنقل قول: