مکالمه ی خواهرزاده ما با مامان همکلاسیش:
-منزل آقای اشکوری؟
-بله بفرمایید.
-اشکوری هست؟؟؟!!!! o_O
نمایش نسخه قابل چاپ
مکالمه ی خواهرزاده ما با مامان همکلاسیش:
-منزل آقای اشکوری؟
-بله بفرمایید.
-اشکوری هست؟؟؟!!!! o_O
من تا حالا دوبار شکست عشقی خوردم ، دو بار هم مساوی کردم
و سه بار هم برنده شدمالانم با ۱۱ امتیاز تو رده پنجم جدول هستم!
همسایمون برای دخترش پرشیا صفر خریده
فک کنم دیگه وقتشه از تنهایی درش بیارم ، سایه ام رو سرش باشه!
عجب مخی زد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم باید فرصت طلب باشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر
چقدر این آهنگه رو گوش میدادیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدمی که شادی نداره بخــدا آزادی نداره (sm172)
خداییش چقدر رو صحنه ریلکسِ ، دو بار نگاه کردم دمت گرم پیمان (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]