درد عاشقي را دوايي بهتر از معشوق نيست شربت بيماري فرهاد را شيرين كنيد
نمایش نسخه قابل چاپ
درد عاشقي را دوايي بهتر از معشوق نيست شربت بيماري فرهاد را شيرين كنيد
روزها فکر من اینست و همه شب سخنم
که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
باید نون میدادی (sm148) حالا قبوله (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلت تهرون چشات شیراز ، لبت ساوه هوات بندر
بمم هر شب تنم تبریز،سرم ساری چشام قمصر
با ( ر ) بیا
@حدیث
تگشو (sm2) باشه @کامـــران (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی و ندیدی ک بی تو شکسته بال و خسته ام
رفتی و ندیدی ک بی تو چگونه پر شکسته ام
عه کامران داریم تگ شد (sm2)(sm2)
قانونش چیه مگه نیاید مثلا" یکی من با (د) میگم یکم شما با (د) یا به ترتیب حروف البفاس (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم روش اولی بهتر باشه ها یه بیت شما میگی با یه حرف منم باید با همون حرف یکی بگم (sm120) بهتر نی
(sm2)بابا نمیخواستم اونجوری تگ کنم خو (sm2) این یه نوع تگ جدیده تازه کشفش کردیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوریه ک ی بیت میگی من با آخرین حرف بیت تو بیت میگم (sm59) الان من اینو دادم "نقل قول:
رفتی و ندیدی ک بی تو شکسته بال و خسته ام(sm59)
رفتی و ندیدی ک بی تو چگونه پر شکسته ام" باید با میم بدی
آها عمدی بود (sm2) باشه @کامــران (sm120)نقل قول: