پاشو بیا یاهو
نمایش نسخه قابل چاپ
پاشو بیا یاهو
سیسکو تا اخر عمر هم خوابونده نمیشه(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختصاصی چاوشی نیوز
مطالب روزنامه هفت صبح درباره موسیقی پاپ این روزها و محسن چاوشی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام یجور نمودی مارو هزار تا کوفت و زهرمار دان میکنی اپ میکنی یه تگو از ممر سیو نکردینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm115) دوش گرفتیم چای مینوشیم برای دور کردن انرژیهای منفی
(sm120)وقتی پنه لوپه عزیز رسانه های ایران میشود
اکبر این کنسرت سال 2002 لارا فابین یه نگاهی بهش بنداز
این یکی هم 2010 جالبه
چه خبر بوده (sm120)
امیر تو مای بی بی تاپیکی که حذف بشه هیچ راهی واسه بازگشتش نیست؟؟(sm55)
دو دقه خوابیده بودیم کف مجمع ، مگه گذاشت این الی پفیوز (sm102)
میگفتی منم میومدم روت میخوابیدم
آّرومونو بردی ، رئیس که این همه سبک بازی در نمیاره ، سه صفحه فقط پشت سر هم کامنت دادی (sm70)
ببین من کی از دست شما دق میکنم
یه مشت خل و چل دور خودمون جم کردیم اسمشو گذاشتیم مجمع
(sm70)رئیس انقد جوش نزن
همین که مجمع پایدار مونده و به هیچ تق و توقی از هم نپاشیده ینی ریشه داره محکمه الکی نیس
(sm70)قدرشو بدونیم
الی میخوای یه تاپیک بزنم واسه اتحاد مجمع(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دست نشانده ی غربی هاست ، به نظرم خیلی قشنگ تره که خودش از تخت بیاد پایین تا من بشینم (sm98)
الی زیرگنبد دیدی قشنگ بود !!!!
دو کلمه ی الی و سینجول پر تکرارترین کلمات تو انجمن !!!! (sm118)
چت کردی ک سخل ؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)سنجول رو یادمه کلاس اول راهنمایی بودم اسمشو انتخاب کردم 10 سال پیش ..
شایدم 12 سال ..
ولی هرچی فک میکنم یادم نمیاد چطو شد اصا به وجود اومد !!!! (sm81)
نه دیگه اول راهنمایی میشه تقریبا 13 سال پیش !!!! (sm2)
دمت گرم فان خوبی بودی برای مجمع (sm70)
کپک فان بخوره تو سرت مگه من باتو شوخی دارم ..
(sm70)جدی میگم ..
این اهنگو دارن فرت و فرت پخش میکنن تی وی یکیتون ضبط نکرده
الی جان کدوم کانال من برات ظبط کنم .. (sm2)
دیوث تو کنکور ریاضی رو نزنی(sm2) وگرنه هر چی دینی و قران زده بودی میپره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من این همه از دین اسلام متنفرم ، تمام سالهای مدرسه دینی رو 20 شدم و کاردانی هم اخلاق اسلامی و اندیشه اسلامی رو 20 شدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عکس آواتارمو همه تو گروه های فیس زدن !!!! (sm118)
من تو کنکور کاردانی اصن سوالای ریاضی رو نگاه نکردم هر چی زدم همین دینی بود(sm2) مقاومت مصالح و استاتیک هم کیونتو پاره میکنه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ من حسابداریم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا گروه انسانی 78 هزار شرکت کننده داره که تقریبا 25 هزارتاشون حسابدارین که از این 25 هزارتا ، 15 هزارتا قبول میشن
دانشگاه های اطراف من که تهران ، قزوین و آبیک باشند 1500 دانشجو میگیرن در حالی که اکثر شرکت کننده ها برای همین تهرانن (sm25)
تو که گفتی عمران(sm77)(sm2)نقل قول:
ایشالا قبول بشی(sm50)
کی حال داره بره خدمت(sm9)
نه حسام بود که اونروز گفت عمرانمنقل قول:
من از عمران بدم میاد (sm70)
ایشالا تو هم قبول شی (sm19)
ته پارک توهمیست که ما در آن *** میکنیم (sm25)