خیلی بی ادبن . ایشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی بی ادبن . ایشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ویدئو Adore you مایلی دست کمی از فیلم **** نداره
(شكلك رو برگردوندن به حالت اييييش )نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان شما اسم اين آهنگو نميدونين؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد فعلا دستشون بنده خودت بنشون كن(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی به صغیر و کبیر رحم نمیکنی درجا یا ویرایش یا حذف یا بن (sm2)(sm2)(sm2) آزادی بیان؟ (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)
هركي رعايت نكردو بن كن(sm51)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کردم اینجا آزادی مطلقه سانسور نیست (sm59) شما امپراطور کبیر ما هستید (sm59) لطفا به این بنده ی بدبخت سراپا تقصیر رحم کن (sm81)نقل قول:
توبه كن[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
تو کار ما یکی دیگه توبه نیستنقل قول:
(sm2)نقل قول:
اسم اون خواننده لانا دل ری (lana del rey)
این هم اهنگ yayo هستش
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm58) (sm58)(sm66)
الان جاش هست من بگم چاكرررررررتم؟؟؟؟!
مرسي محمد امين يه دنيا تشكر(sm10)
من كي گفتم اينجا بده؟؟!!(sm77)نقل قول:
(sm2)
دانلود میکس تصویری از بازی ایران آرژانتین
کاری از رضا تاجیکیکاور: متعلق به پیج رسمی چاوشی کاور[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]حجم : 55 مگابایت
نقل قول:
خواهش میکنم وظیفه بود (sm10)
حرف دهن من نذار(sm128)نقل قول:
شرمنده كردي(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد من اگه الان بگم آهنگشو نميتونم پيدا كنم اگه كسي پيدا كرد بهم بده خيلي پررو ام؟!(sm10)(sm121)
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي ولي فيلتره امين الان با گوشي ام(sm74)نقل قول:
ميذارم بعد كه با لپتاپ اومدم ميگيريم
بازم مرسي تشكر (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید میخواد رقیــــــــــــبِ من ، به آهره زوه هام برسه (sm88)
(sm50)
اعطای نشان شوالیه فرانسه، بالاترین نشان فرهنگی این کشور، که به پاس یک عمر دستاوردهای هنری و فرهنگی به استاد محمدرضا شجریان اهدا شده است را به ایشان و ملت ایران تبریک می گوییم(sm19)
فتح الله هم از اینا داره (sm2)
دیدی ؟
که من با این دل بی آرزو ....
عاشق شدم (sm81)(sm81)(sm81)
خاک بر سرم (sm81)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام رنگها را دوست خواهم داشت (sm9)
(sm50)
سلام بر چاووشیست های گرامی (sm66)
من کاربر جدیدم ، خوش اومدم(sm128)(sm30)
بیدار شد و دستامو گرفت اما توی خواب
فردا نشده بیدار شدم ، بیدار و خراب
خواب(sm127)(sm127)
سلام میثم خوش اومدی
ممنون داش سجاد ، زیاد غریب نیستم با فضای انجمن ها (sm51)
قبلا تو چاووشی باند بودم و چند انجمن دیگه ...
اینجا تاپیک هاش بحث آزاده همش؟(sm120)
هر جا رفتم همه داشتند گپ میزدند (sm30)
البته بجز تاپیکهای دانلود آهنگ (sm128)
(sm37)خیلی آشنایی(sm47)
میثم جان بکش پایین قبل از اومدن باید تست بشی ...
(sm2)