نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يعني اين قانع بودنت منو كشت (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يعني اين قانع بودنت منو كشت (sm2)
بله دکتر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پي وي من انگار
فرودگاه جده ست كسي نمياد (sm30)(sm30)
94 چيست ؟
م.مه سايز 85 با 9% ماليات بر ارزش افزوده!
عمرا اينو شنيده بودي
(sm120)نقل قول:
همش بكن بكن بكن
ديگه كمري نمونده واسم...
خاطرات يك قبر كن!
البته فكر شما هم محترمه !
(sm27)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یجوری اتفاقات زندگیمون شیرین نیس انگار دیابت داریم واسمون ضرر داره
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موندم تو چجوری 30 صفحه صبح رو لایک زدی (sm120) شفاف سازی کن (sm120)
به تو ربطی نداره.. برو خونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیطونه میگه برم اطلاع بدم چهارشنبه 15 تا خانوم دارن میان متل قو با خودشون 185 کیلو هروئین و مشتقاتشو میخوان وارد متل قو بکنن تازه راه بلدشونم داره با اتوبوس میاد که با اون میشن گروه 15 به علاوه یک (sm2)
بعد چهارشنبه ایست بازرسی بزارن تمام ماشینایی که پر از خانوم هستن رو نگه دارن (sm70)
میزنمتا (sm39) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بانوی بزرگ هم به جمع لایک زنا اضافه شده (sm120)
با یاد کردن فراوان عمه جفتشون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بزن(sm120)نقل قول:
تا استاد بانو هستن من از این شکلک استفاده نمیکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین یه جوری که penhold نفهمه بهم بگو کیه (sm2)نقل قول:
نقل قول:
كوفت (sm2)
من خيلي وقته به جمع اين عزيزان اضافه شدم (sm59)نقل قول:
نقل قول:
يني عاشق اين مخفيكارياتم (sm2)
@tandis_m
بلی مِی دانم بانو (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری ها هستن اصلا نباید بهشون توهین کرد چون مفهوم توهین های موجود اصلا نمیتونه حق مطلب رو درباره ی طرف ادا کنه ،خیلی کمه براش
(sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
حالا ببین حسین میفهمه که باید بفهمونه یا نه ؛ حسین آش دوغ رو بزار زمین بیا اینجا (sm70)
خودت خودتو یاد میکنی؟ (sm2)نقل قول:
رفت بخوابه (sm120)نقل قول:
Everybody in the house - c'mmon(sm111)
(sm27)(sm27)(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غرب به دنبال دستگیری امام زمان است (sm30)(sm2)
روزه حسابی فشار آورده(sm120)
Wave your hands in the air(sm47)
Let me hear you scream (sm198)
روزه نمازتون قبول درگاه حق تعالی(sm196)
(sm27)
اصن یکی از موارد توافق 5 + 1 اینه که در اون چاه رو ببندن که امام زمان از توش بیرون نیاد (sm2)نقل قول:
تموم خاطراتمو قدم زدم (sm50)
(sm172)
منکه رفتم پیش یه دکتر تغذیه پنچاه تومن گذاشتم لای دفترچه بهش دادم اونم گفت که تو ماه رمضون اگه گرسنه و تشنت میشه به هیچ وجه روزه نگیر
آتی لایک 11،111 تو رو من زدم ، از حسی که داری برامون بگو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل دخترمون چطوره؟
نقل قول:
الهی (sm127)
عددش چه باحاله دیگه تچکر نکنین همین بمونه (sm173)
فدای گل پسرمون بدک نیستم شکر(sm10)
من نمیتونم تشکر نکنم ، مگه اینکه هزینشو بپردازی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرزومندم خیلی سر حال بشی (sm10)
(sm2)
حالا جدی دیروز تو فیسبوق بودم بعد یکی از این جکا هست که میگه از گپ دخترا دزدیدم ، یه دختره زیرش کامنت گذاشته بود من فک میکردم این گپ دخترا با این وضعیت حرف زدن الکی باشه تا اینکه منو به گپ دخترای دانشگاه دعوت کردن دیدم واقعیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم اندرسون بره خونه کل اکانتشو پاک میکنه
تفاوت نسل ها یعنی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اونموقع دخترا عاشق لات محل میشدن، الان عاشق کــ.ونی محل..