ما دو تا شوخی کردیم ملت سوار شدن
اخرشم فحشو به من داد(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ما دو تا شوخی کردیم ملت سوار شدن
اخرشم فحشو به من داد(sm2)
اره همه از تو الگو گرفتن بیچاره رو له کردن(sm111)
باید بنویسی به جز من هیچکس حق نداره به احسان حرفی بزنه
(sm120)
احسان گل و خل(sm120)
ایول ... ناهیدی و لهراسبی (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهداد کامواری تو اینستاگرام ش زده دمو ویدیو فردا گذاشته میشه تو اونگ
فقط با تو(sm10)
(sm111)
میشه عکسشو بفرستینقل قول:
نوشته اصلی توسط mosipush [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره فردا یا اهنگ میاد یا تیزر ویدیو
منبع؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان بخندم بی مزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی دنت گیوه شت (sm169)
فارسی حرف بزن ببینم چی میگی خوشمزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس دمو کی پخش میشه؟ ؟
با "بی تو" استاد که بسیار زندگی کردم . . .
ببینم استاد با "فقط با تو" چیکار میکنه . . .
هر چند میدونم که با این اثر هم زندگی خواهم کرد . . .
بچه ها سیاوش قمیشی یه آهنک ریمکس داره . اول آهنگه : دف دف دف دف بعد سیاوش میخونه . چی میگه؟ تقریبا ریتم شاد داره اهنگش از دیشب دارم فکر میکنم نابود شدم
فرنگیس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر اساس گزارش و امار جديد مجله معتبر "تايم"، در سال ٢٠١٥، ايرانيان بيشتر از همه اسم "شادمهر عقيلى" را در Google سرچ كرده اند.
تبريك ميگوييم به اين دوست خوبمان و حامى هميشگى ****!
به زودى هم خبر از زمان پخش كار جديد را اعلام خواهيم كرد.
Link to TIME magazine:
آقا خبر پخش دمو شایعه بود؟؟؟
عنوان رو عوض کنید اسم شادمهر در گوگل بیشترین جستجو را داشته(sm93) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
بر اساس گزارش و امار جديد مجله معتبر "تايم"، در سال ٢٠١٥، ايرانيان بيشتر از همه اسم "شادمهر عقيلى" را در Google سرچ كرده اند.
تبريك ميگوييم به اين دوست خوبمان و حامى هميشگى b i a 2
به زودى هم خبر از زمان پخش كار جديد را اعلام خواهيم كرد.
Link to TIME magazine:
(sm30)
بمیرید باو
باز شروع شد(sm102)
ها والا
هنوزم این بحثای مسخره(sm2)
برو مزاحم نشو مردک خراب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه تقصیر توی شیطانِ(sm2)با اون شکلک خندت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیخواستم طرفداری کسی رو بکنم یا حرفی بزنم دیدم خیلی باحال نوشته بود فقط تونستم همون کار بکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحریک کردی بچه هارو شیطان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
واقعا که نام شیطان برازندته(sm2)(sm2)نقل قول:
بارها گفتم برام اهمیت نداره خبر زدن و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_gh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پز منشی ؟! الان دیگه اسمال دسمال تو بازار سد اسمال منشی داره ! شاید برای تو منشی داشتن عجیبه ! بهمن که برسه میشه دو سال که هر کی بخواد منو ببینه باید وقت بگیره فرقی نمیکنه ، این چیزا برات تو عجیبه واسه من عادی شده
گفتم که تو نوعی سادیسم داری که هم خودتو هم خانوادتو هم اطرفیانتو زجر میدی . ایشالله خوب میشی
احتیاج به نقل گرفتن اون نبود مشخص بود داره به کی میگه
ما خوشیم در هر صورت و اتفاق هم مثبت ایشالله . امیدوارم تو هم این منفی بافی رو کنار بزاری و از دنیای سادیسم خارج شی
مردک گمشو بسه دیگه(sm2)
داشتم اون شب تایپ میکردم که بن فرمودن و جا موند
این بحث برای من تموم شدس ولی من هیچ پُستی رو بی پاسخ نمیزارم بمونه
منم همینطور(sm120)
تو هم ببند
تازه به خاطر تو باز کردم
بستشو دوست داری؟(sm2)
احسان آخرین خبر؟ ؟؟
بچه ها من 3بار سوال کردم کسی جوابمو نداد..مگه قرار نبود امروز دمو ویدئو پخش بشه پس چی شد شایعه بود؟؟
خوب برو بمیر دیگه
اومد میبینی(sm2)