تیزرش قبلا بود بیا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تیزرش قبلا بود بیا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تی وی هنو معلوم نی شی به شیه من ندیدم تیزرشو ..
جات خیلی خالیه ... (sm50)
سیگار
نهیه کننده گفته 8 آذر پخشه ..
لینک؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)صدای یارو بهتنهایی واسه خودش جزو آلات موسیقی حساب میشه
(sm2)صدای چاوشی تو صدای این یارو فقط یه نت حساب میشه
مرغ ۱۱۴۰۰
پنیر ۷۲۰۰
کی از بین برین راحت شیم از دستتون
(sm25)
برید به همونایی که شادمهر رو فراری دادن گیر بدید
فوکی پفک میخوام برو یکی بخر برام مرسی ..
پفکش چه جور باشه ؟ (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کم درازه . اشکال نداره ؟ (sm128)
پفکش چه جور باشه ؟ (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کم درازه . اشکال نداره ؟ (sm128)
شی توز موتوری ترجیحا یا چاکلز سبزیجات ..
باشه (sm2) بیا اینجا تازه ب تازه بخور .نقل قول:
پیتزای قارچ هم هست با سس فراوان (sm2)
سرچ سایت چرا کار نمی کنه (sm98)
(sm50)
آسمانم به حال من بدبخت داره گریه می کنه (sm74)
تو خفه شو خالی بند
- (sm2)
(sm142)
اشترم باز چی شده
میدونم از صبه ایجوره
من خودم برا سایت یه آنتی داس Middleware نوشتم یه خورده ژولو حملات رو میگیره ولی کلا خیلی نمیشه کاریش کرد ..
شقد تو تی وی از موزن تعریف میکنن همه از برنامه شبکه یک نظر سنجی گرفته تا برنامه ضیا ..
سعید عزت الهی هم تو لایو تعریف کرد ..
زندوکیل واقعا کاراش خوبه ..
زیبایی تو فرصت نمیده نگاه من جز تو رو ببینه .. (sm50)
6/4 باشه که باز خرابی به بار اورده(sm25)
تف.. مثکه بازم تلفات داشت
تا الان 7 نفر ..
چند مین بوده ؟
گزارش مقدماتی زمینلرزه
بزرگی: 4.6
محل وقوع: استان كرمانشاه - حوالی قصر شيرين
تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: 1397/09/04 20:11:09
طول جغرافیایی: 45.64
عرض جغرافیایی: 34.3
عمق زمینلرزه: 10 کیلومتر
نزدیکترین شهرها:
24 کیلومتری قصر شيرين (كرمانشاه)
27 کیلومتری سرپل ذهاب (كرمانشاه)
30 کیلومتری گيلانغرب (كرمانشاه)
نزدیکترین مراکز استان:
102 کیلومتری ايلام
133 کیلومتری كرمانشاه
پشت هم داره میاد این چهارمی بود فک کنم از ساعت 8 شروع شده ..
همش بالای 4 .. (sm74)
تهران امسال ممکنه بیاد
بریم اذوقه جم کنیم