من که جدید نیستم اینجا خونه ی امیدمونه
نمایش نسخه قابل چاپ
من که جدید نیستم اینجا خونه ی امیدمونه
من اگه شریک گـــی تو بودم الان خون به پا میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر راحت با پسرای دیگه حرف میزنی ، دانیالم ...
نوید خیلی شل گرفته ، خیلی تو رو آزاد گذاشته ، باید باهاش یه صحبتی بکنم ، خوبیت نداره (sm70)
سوال بیخودی بود واقعا(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر اسید رو بیارم وسط
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه منظورت منم
من آتریسا هستم از تهران(sm10)
عاشق میشیم طرف پا نده اسید میپاشیم
سن؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو مختنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سن خانومارو میپرسن اخه؟ :|
نه نویدو بفرستین برای دور بعدی مذاکرات ، ولی هنوز گزینه اسید پاچی رو میزِنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکان مذاکرات کجا باشه؟؟
من یه خاله سراغ دارم مکانای خوبی داره اونجا خوبه؟ (sm70)
نقل قول:
(sm128)
اره من میپرسم(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بین 20 تا 24 (sm98)
یه چیزی میخواستم بذارم با وجود مءنث دیگه نمیشه گذاشت(sm173)نقل قول:
بیو میپاشی یا اسید بپاشم(sm120)
سنت چقد گشاده(sm120)نقل قول:
نقل قول:
گشادی از خودتونه (sm120)(sm25)
(sm51)نقل قول:
میلاد 22(sm165)نقل قول:
عاقا یه گروم وایبرم از چند وقت دیگه برا این تاپیک بزنیم چطوره؟(sm51)
با طناب پوسیده نوید افتادم تو چاهنقل قول:
گفت واسه من خوبه (sm81)
گولم زد لنتی (sm81)
من یه جای خوب سراغ دارم ولی از اونجایی که معلومه کارای خاک بر سری میکنی نمیتونم بگم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهو بگو شماره میخوای دیگه (sm70)نقل قول:
نه بر عکسش(sm51)اخه شماره توی گولاخ به چه دردم میخوره(sm2)نقل قول:
اون که نوید بود طنابش اینجوری پوسیده بود ، طناب تو علاوه بر پوسیده بودن تیکه های شکسته ی لامپم داره ، خار دست و میچسبونه به در و دیوار (sm70)نقل قول:
نقل قول:
دقیقا (sm70)
منم نگفتم شماره ی من ، پلید (sm70)نقل قول:
به برادرزادام یاد داده بودم هر جات اوف شد بگو من بوس کنم که خوب بشه چشمتون روز بد نبینه رفته ختنه کرده در به در دنبال منه...[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک-و-ن که نه در راه رفیقان بُوَد *** بار گرانیست کشیدن به پشت
پسره اومده میگه: میشه .. چت کنیم؟ گفتم:چجوریه؟ گفت:حرفای بد بزن... گفتم: .. تو روح پدر جاکشت....!!! دیگه جواب نداد... فک کنم ارضا شد!!!
آواتاررررو (sm70)نقل قول:
نقل قول:
(sm134)
جاكشي چیست؟! . . . . . . . . . . . . . . . جاكشى جعبه كوچكيست در باجه هاى بانك ها كه براى نگهدارى كش هاى دور اسكناسها به كار ميرود(sm25)
دیگه فکر کنم امشب ظریف به کلیه مقامات 1+5 بده تا راضیشون کنه
حکایت شانس ما مثل شانس نوید تک تــخم خدا بیامرزه
هواپیمایی که نوید تک تــخم داخلش بود درحال سقوط بود که خلبان گفت: اگر یک نفر کم بشه هواپیما سقوط نمیکنه.
قرعه کشی میکنن بعد قرعه به اسم نوید تک تخم میافته.
نوید بیچاره خواست یکبار شانسش رو امتحان کنه بلکه زنده بمونه.
گفت بشرطی میپرم پایین اگر به سوالم درست جواب بدین.
دست پسر بچه ای رو میگیره و بلندش میکنه و میگه اگر گفتید من و این پسر بچه روی هم چندتا تخم داریم؟؟؟
همه میگن معلومه چهارتا.
نوید تک تخم با خوشحالی میگه نه و شلوارشو در میاره میگه من یک تخم دارم واین پسر دوتا،اما شلوار پسرو که درمیاره متوجه اعجاز خلقت میشه،
پسرک سه تخم داشت....
شادی روح نوید تک تخم عن شانس (sm70)
با خواهرم بيرون بوديم ديديم يه پيرزنه كنار خيابون وايستاده سوارش كرديم تا نشست تو ماشين گفت شماها خيلي خوشگلين دخترا تورو خدا مواظب خودتون باشيد اينا كه اسيد ميپاشن خيلي خطرناكن حالا خواهر و مادر خودشون از شما خرابترنا[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیا طرفداراستقلال هستن کیاطرفدارپرسپولیس؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سریع بگین تا بلوکتون کنم همتون باید طرفدار من و پستای من باشید کصافطا........
به نظرتون من میتونم یه تاپیگ گی بزنم ؟
(sm61)
یارو ﺑﻪ ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺯﯾﺎﺩ ﺣﺮﻑ ﻧﺰﻥ ﻭﺍﺳﻪ ﭘﻮﺳﺘﺖ ﺧﻮﺏ ﻧﯿﺴﺖ … ﻣﯿﮕﻪ ﭼﻪ ﺭﺑﻄﯽ ﺩﺍﺭﻩ !؟ ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﯿﺰﻧﻤﺖ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﮐﺒﻮﺩ ﻣﯿﺸﯽ …!(sm178)
دختره عکس مادرشو پست گذاشته بود و بالاش نوشته بود: ماااااااماااااااااااانموو وووووو منم کامنت گذاشتم : مااااااااماااااااااااااان تووووووو زد بلاک کرد.... عجب ادمایى پیدا میشنا..