خیله خب باو فهمیدیم از صفاریان بدت میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیله خب باو فهمیدیم از صفاریان بدت میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاک پاپ (sm2)
قندشکن شما هم چیزی رو باز نمیکنه؟
ک ر ی و ؟
ولی حالا کاری ندارم دل من جالب نیست
تنظیمی که صفاریان زده مثل این می مونه که داره با سیم ظرفشویی روی ابکش فلزی میکشه (sm2)
گفتم که نینف کیونی سرش تو دادن شلوغ بود نشد تو این آلبوم باهاش همکاری بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز آلبوم نامجو رو نگرفتم (sm54)
دیشب برنامه اش خیلی خوب بود هر چند من 8 تای آخر رو رسیدم دیدم بیا بنویسیم شد شماره 1
محمد حیدری از بین رفته کلا هیچی ازش نمونده
امیر بی گزند نشون میده هنوز بعد از این همه سال ، هیچ شاعری به پای شاعران قدیم نمیرسه.اصلا فوق العادس این شعرا..کاش شاه مقصود توی آلبوم نمیبود.اصلا در حد آلبوم نیست.یعنی به فاز آلبوم نمیخوره