اهنگاشُ نشنیدی مگه؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اهنگاشُ نشنیدی مگه؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انرژِی و پشت کار این بشر حرف نداره!نقل قول:
هر چیزیُُ فکر کنی تو زندگیش تجربه کرده
خیلی خوبه ادم بتونه همه علایق و دغدغه هایی که داره رُ دنبال کنه (sm25)
(sm30)نقل قول:
چرا کلا گفتم یه لحظه یاد دکلمش افتادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اون صدای داریوشیش (sm120) حال میکنم کلا باهاش با شعراش با همین چندتا اهنگش
خدایی اره . اینکه ادم هم تواناییشو داشته باشه هم هیجان و شوقشو ... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما این دیگه سرویس کرده دهن ملتو (sm120) این منشور خالصه اخه مگه میزارن بازی کنه (sm70)
دکلمه بازم داره! چراغ همسایه و ابرشلوارپوشم که جلو سید میخونه خوبه! (sm50)نقل قول:
کلا خیلی حال میکنم با همه چیش...از جمله کاراکترای محبوب من (sm120)
سلام رسول چطوری ؟(sm120)
????(sm173)نقل قول: