ولی جلوی چشام روشن شده انگار (sm2)یه خورده سبک شدم (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی جلوی چشام روشن شده انگار (sm2)یه خورده سبک شدم (sm51)
خب معلومه پاور بانک لازم میشه بعضی وقتا ولی اگه لازم نداری دلیلی نداره الکی پول بدی که .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)ایم اگری ویت یونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)ما که نفهمیدیم چی زر زدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)قبض شهرداری
برای ما هم اومده هر سال میاد ولشون کن بابا پرداخت نکن . ما هم پرداخت نکردیم (sm2)نقل قول:
(sm70)یارانه دادن دادیم رفت دیگه
ولی وقتی که بخوای خانه تو بفروشی عوارض و مالیات شهرداری اون موقع مچ تو میگیره .
چقدر گرفتن ؟نقل قول:
158
(sm74) پس با این حساب ما 1 میلیون رو باید بدیمنقل قول:
دو تا قبض بود یکی مال 95 یکی مال 94 و ماقبل
(sm120)my girl زیر لفظی میخواد دیوث عیده بیا بده (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل دیوث رو نیگا پست کمپین حمایت سبز میزنه میخوام تو کیونم کنم تخفیف 60 درصد بزن الدنگ
ها همین منم دنبال اینم بزنه بگیرم . برج 4 جشنواره م تموم میشه اونوقت میرم تو سرویس عادی .نقل قول:
(sm2)ولی هنوزم که هنوزه برج 4 که رفتم دفتر شاتل رو یادم نمیره یه مردی اومده بود یه کیف هم دستش بود اول بار خودشو جای مشتری قالب کرد و میگفت مودم شما کانفیگ بلدین گفتم آره برات انجام میدم
بعد از منشی شاتل و مدیره پرسید گفت کانفیگ میکنین ؟ پول میگیرن ؟ چقدر؟ گفتن آره اگه کاربر شاتل باشه برو اون اتاق بچه ها انجام میدن ولی فک کنم اگه کاربر شاتل باشی پول نگیرن .
کنار منم نشسته بود گفت خب از کجا میاین الان کاری دارین و اینا .. گفتم آره باو یه ساله دارم زنگ میزنم این پدرا هی میگن نه و فلان .. خسته شدم دیه ..
خلاصه نمیدانم چطور شد دلش به حالم سوخت نمیدانم . رفت کارتشو نشون داد گفت من بازرس م . چرا اینجوری رفتار میکنید با مشتری ها باید به این سروریس بدین پورت خالی هم موجوده . چند تا مدرک م نشون داد
واقعا حال کردم براش .. لامصب گفتم شماره تو بده داشته باشم گفت شماره من 195 عه (sm2)
بعد مدیره رید به خودش گفت برات ثبت نام انجام میدیم و 3 روزم طول میکشه تا وصل بشه
شما هم برو از مخابرات اگه میتونی بگو شماره تو آزاد کنن هر چند بعدید میدونم به این زودی اونا خط آزاد کنن
منم با یه زنگ کارشو ساختم گفتم وصل کنین به خانم اکبری . مسئول شیفت وقت اداری بود
(sm2)خلاصه 10 دقیقه پشت خط وایسادیم و اونم آزاد شد . بله عزیزان همیشه پارتی چیز خوبیه . اگرم نداشتین کلک بزنین (sm2)
(sm27)
باخت باید احساس فوق العاده ای باشه... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس خودت تک تک تجربه کن چون مو با مو فرق داره... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل یه حرک جالب زد برای نوروز
ها خوبست... البته اگه سرعت رو محدود نکنن...نقل قول:
حیف دانلودام همه تموم شدن (sm25)
گوشی پرچمدار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که این هفته در ایران رونمایی شد، تا پایان فروردین ۹۶ یعنی حدود یک ماه دیگر با گارانتی سامتل به بازار موبایل ایران عرضه میشود.
این گوشی قرار است با قیمت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به بازار ایران عرضه شود. اچ تی سی یو اولترا در این بازهی قیمتی رقبایی چون گلکسی اس ۷ اج و آیفون ۶ اس دارد و احتمالا دو گوشی هواوی پی ۱۰ و الجی جی ۶ نیز در این بازهی قیمتی قرار خواهند داشت.
یو اولترا از پردازندهی اسنپدراگون ۸۲۱ در کنار ۴ گیگابایت رم بهره میبرد و به باتری غیرقابل تعویض ۳۰۰۰ میلیآمپر ساعتی مجهز شده است و ۱۷۰ گرم وزن دارد.
گوشی يو اولترا اچ تی سی صفحه نمایش ۵.۷ اینچی از نوع LCD یا همان Super LCD 5 و رزولوشن ۱۴۴۰ در ۲۵۶۰ پیکسل دارد. اما نکتهی جالب در مورد آن، صفحه نمایش دوم است که ابعاد ۲ اینچی دارد. این گوشی در ۴ رنگ سفید، مشکی، صورتی و آبی عرضه میشود
شاتل قراره td-lte راه بندازه؟نقل قول:
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی خیلی دیوثی ..
اون موقع که من کف letv بودم عکساشو میذاشتم ..
توی عوضی میومدی چپ و راس میگفتی چینی فلان ..
کی قراره راه بیفته ؟ بعدم مودماش عین ایرانسل انحصاریه؟قیمتاش چطور؟ چون اینا td-lte رو بردن رو یه فرکانسی که فقط مودمای خودشون جواب میده.اگه بشه اونایی که مشکل خط تلفن دارن خیلی به نفعشون میشه.نقل قول:
الان سیخ کردی روش ..
گو خوردینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا رو اطلاع رسانی میکنن الان چون خبرش اوکی شده دارن قطره چکانی خبر میدن دقیقا همین کارو برای تلفن شاتل کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه اینا رو توضیح میدن چون خیلی گنگه شاتل داره گستره خدماتشو زیاد میکنه
(sm2)
(sm120)از وقتی تل شاتل گرفتم هزارتومنم مصرف نکردم با موبایلم، تلفن خونه ام تعطیل شده همش با این می زنگیم ارزووووووووووون
نقل قول:
اگه ثابت کنم همینجا جولو مجمع از عکست رونمایی بکنم !?؟!
الان اونایی که خطشون فیبرنوریه میتونن از شاتل تلفن بگیرن؟نقل قول:
(sm74) دلم برای مای ایرانسل تنگ میشه شنیدم این اپ اول ریده اساسی
نع هنوز ولی قراره از انحصار در بیاد حالا کی خدا داندنقل قول:
(sm27)