مرسی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال ی لیست خارجی خوب بودم
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال ی لیست خارجی خوب بودم
آرشیو رو زنونه ، مردونه کردم مبادا ستونِ دینِ مبینِ اِسمال کج بشه (sm2)
احسنت ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به ترتیب حروف الفبا کردمشون تو هم اونایی که با a شروع میشن رفتن تو پوشه ی a و بقیه هم به همین ترتیب رفتم تو پوشه ی خودشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بگو چی میخوای. مثل جزیره سرگردانی شده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
m4a دارم شون .
دنبالِ flac می گردم . (sm51)
(sm59)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاپ خونا این قدر تعداد شون زیاده که دیدم اصلا به عقل جور در نمیاد ابی کنارِ مجید خراطها باشه (sm2)
گفتمِ ارشادی ها رو از یاغی ها جدا کنم (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این باید خیلی خوب باشه آلبوم قبلیاشون هم که با هم کار کردن عالی بود ، آهنگسازی آرش کامور برخلاف آهنگسازی اکثر آهنگسازای موسیقی سنتی از فضای مرده ی این سبک دوره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول ، صابر ،
اینو ندارید ؟
من که نه دارم . (sm74)
عجیبه آلبومِ به این خوبی هیچ جا نیست (sm54)