[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر مال یک سال پیشه(sm70)بعید میدونم به این زودی این کارو کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم جدیدنم همینو زده بودن منتهی شاتل افتاده بود جلو سینه سپر کرده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا..
پنج شنبه آخرساله روح هایده در عذابه اومده بود خواب یه نفر میگفت ترانه هامو 5 شنبه آخرسال گوش ندین روحم در عذابه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm98)(sm25)(sm25)
- (sm2)
دیروز بعد ظهر یاسوج بودم رفتم برای پیاز عنصل پیدا کنم برای درمان پوستم. در مناطق حفاظت شده
کلا پیدا نکردم(sm81)
چقد حرام خور زیاد شده ملت بیچاره از نداریه .. (sm81)
مردم بدبخت حق دارن از نظر بی پولی...
گشنگی دارن هلاک میشن...(sm81)
فقیر بودن ربطی به دزد بودن و نداشتن فرهنگ نداره
به آدمای گشنه توهین نکنین
سینجول تو برنامه MeGUI میشه یه عکس PNG رو تگ گذاشت رو فیلم؟ کار کردی اصن؟
(sm196)
اقا من ی نوشته فارسی داشتم تو ی فایل تکست
ویندوز عوض کردم الان ریخته به هم این نوشته چجوری درست میشه
(sm54)
اقا من ی نوشته فارسی داشتم تو ی فایل تکستنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز عوض کردم الان ریخته به هم این نوشته چجوری درست میشه
راحته که ..
ویندوز شی شیه !?؟!
یونیکدش به هم ریخته تنظیمات سیستم هموجا لوکیشن و زبون اینا تنظیم میکنی برو دس بزن ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ عچقم یادم رف کانورتو بت آدرس بدم بیا تل ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول ریده (sm59)
دیوس این عکسی که گذاشتی کلیه ..
مال من در مرحله طراحیه بعدشم قسمت پنل کاربر نیاز نیس شلوغ باشه که خنگول ..
خودتم نفهمیدی چی گفتی همه رو گره زدی به هم (sm2)نقل قول:
خری نمیفهمی دیگه ..
(sm2) تا حالا جایی ندیده بودم برا طراحی اول کد بزنن
طراحی و کدنویسی .. :l
(sm2) از طرحی که بهت دادم ایده بگیر
پاره شدم دیروز از شیش صب کلی کد نوشتم آخر شب همه ش پاک شد ..
دوباره تا صب نشستم نوشتم .. (sm81)
ببین خنگی بازی در میاری دیگهنقل قول:
برو گیت یاد بگیر به این جور مشکلا نخوری
دارم ..
منظور از پاک شدن اینجا ریدن خودم بوده حالا بماند شی شد .. :l
(sm2)اگه داشتی که اینجوری نمی شدی
زر نزن یه دقه کار ممرو برسم ..
ممر عچقم بیا ..
یه خورده پیچیده میشه ..
(sm142)
عادل روحنواز تو آلبوم همایون شجریان کار زده براش ..
ترک 4 هه پلی ..
بنیامین دوری ..
عادل .. (sm50)