به پیغام کلاغ های سیاه شک کن (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
به پیغام کلاغ های سیاه شک کن (sm50)
میگم میخوام برم فیلم ببینم چیزه بدی توش دیدی؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوچه خالی بود (sm50)
چرا ویدیوچک ها رو نشون نمیدن (sm98)
(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتارت عشقس(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2) دیدیش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم گوری هستی بی شرف (sm172)(sm50)
نمیشناسمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پیج زده لاین به اسم چاوشی نیوز . 17هزار کاربرم جمع کرده . میگه تنها ادمین چاوشی نیوز منم و بقیه از مطالبم سوء استفادا و اسکی میکنن (sm2)
همیشه هم کلی شایعه پراکنی میکنه در مورد محسن
ای بابا.اقا یه اواتار میزاریم میگه ممه توشه پاک میکنه.یه اواتار میزاریم هیچی توش نیست بازم میزنه پاک میکنه.اخه چیکار به شغلش داری؟
بخدا اونا هم ادمن.فن دارن(یکیش من).حقمونه اواتاره کسی که دوستش داریمو بزاریم مثه شماها که چاوشی میزارید(sm2)
دیکتاتوری دیگه(sm2)نقل قول:
اواتاره ازاده نامداری بزارم دوست داری؟(sm2)
چرا میرزا نمیکشه بیرون :|
اقا تبدیل شدن خودم را از کاربر جدید به کاربر نیمه فعال را خدمت تمامیه کاربران سایت،مدیریت،پاک کنندگان اواتار و. دوستان عزیزم تبریک و تهنیت عرض میکنم
با تشکر ویژه از جاکش عزیز@jakesh که الگوی من نبودن در این راه.(sm2)
مردک بهش میخورد یکی از پیشکسوتانه عرصه فیلمای حشری کننده باشه(sm2)نقل قول:
یه اواتار از لنگ و خشتک نویکول بزارم اوکیه؟
والا الی میزاره موردی نداره(sm2)
مطمئنی؟(sm2)نقل قول:
- (sm50)
پایتخت
سنوبر چرا نمیاره تو زمین (sm120)
دیدی زیره حرفه خودتم میزنی(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید داداش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
خطر دیوس (sm30)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا سانسورش کردم دیگه موردی هست؟(sm2)
(sm118)
ست دو کیف داد
چرا نصفشو بریدی ؟ گیر چه آدمایی میفتیم (sm2)نقل قول:
اقا حالا دیگه حله (sm2)
لعنتی لهستان برد(sm3)
من تابع قوانینم(sm59)نقل قول:
بابا فاجعه بزرگ بن شدن در کمین نشسته حواست باشه (sm51) (sm30)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
(sm2)برای چی از من میپرسینقل قول:
دریا واسه کشتیای بی سرنشین جا نداره
پس من چرا غرق بودم تهران که دریا نداره(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطع ناگهانی پخش مسابقه والیبال از تلویزیون دولتی ایران در هنگام پخش سرود ملی امریکا(sm25)
بازم خوبه ارفاغ کردن تو گروه 4 نذاشتن ایرانونقل قول:
چند شب دیگه اکانت میگیرم 20 هزار تومن حداقل ماهی 20 تومنم بدن باز خوبه من فقیرم 10 هزار تومنم برام نعمته(sm59)نقل قول:
حجم فایلام بالاست خیلی وقته میدونم منتها دیگه بیخیال بودم تا به امروز دیگه فکر کردم گفتم چرا نره تو جیب من (sm111)
مرگ بر آمریکا(sm118)