آلبوم نامجو رو شنیدی؟بهترین ترکش یا ترکی که اوج بگیره کدومه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول اونو بگوشیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم نامجو رو شنیدی؟بهترین ترکش یا ترکی که اوج بگیره کدومه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول اونو بگوشیم.
کنت 8نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
chavoshi omad bfrestid b emeilam
شماره حسابتم بگو برا گلریزون کنیم اینجا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه برار ! من آلبوم رو گوش نه دادم ! و نمی دم !!!
تا نسخه ی آیتونز یا سی دی بی بی برسه !
فکر کنم آلبوم رو کامل گوش بدی بهتره ! چون هم شون نا شنیده شاه کارن !!! (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد اگه می بینی سرعتت مثله من شیریِ و همش وسط آپلود قطع میشه با برنامه ی " وین رار " فایل رو چند قسمت کن ! (sm51)
این جوری راحت تر آپلود میشه ! (sm118)
نه دیگه حل شد مشکلنقل قول:
rastesho bekhay moshkel mali ham daram vase hamin nemitonam beram uniنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
age betoni pool jam koni khob mishe
بهروز تو چنگیز خیلی چیزارو نشون داد دیگه کسی حرف بزنه نشانه ی عقدس فقط من خودم امید نداشتم ولی عالیه
شب ساعت 1 به بعد بیا بچه ها اهل دل تشریف دارن فقط سر قیمت پکیج کاملت باهاشون راه بیا (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]