عجنبیای دراز کچل روکارنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا لعنتشون کنه ... مرددم الکی خوش
نمایش نسخه قابل چاپ
عجنبیای دراز کچل روکارنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا لعنتشون کنه ... مرددم الکی خوش
+سلام سلام خاله قورباغه !
-علیکـ سلام خاله قورباغه !
+بچه می خـوام خاله غورباقه!
-بچه نداریم خاله قورباغه !
+پس اینا چیَن خاله قورباغه ؟!
-کورو کچلن خاله قورباغه !
+یکیشو بده خاله قورباغه !
-کدومو می خوای خاله قورباغه ؟!
+اینو می خوام خاله قورباغه !
و اینگونه بود که ما اُسکلوار بزرگ شدیم !!! :دی
از یه دیوونه می پرسن:چرا دیوونه شدی؟
می گه:من یه زن گرفتم که یک دختر۱۸ساله داشت.
دختر زنم با بابام ازدواج کرد٬پس زن من٬مادر زن پدر شوهرش شد.
دختر زن من پسری به دنیا آورد٬که داداش من و نوه ی زنم بود٬پس نوه ی منم بود.
پس من پدر بزرگ داداشم بودم.زنم پسری به دنیا آورد که زن پدرم٬خواهر ناتنی پسرم و مادربزرگ اون شد٬پس پسرم داداش مادربزرگش بود و من خواهر زاده ی پسرم شدم و...
واسه تولدم ازینا بخرین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدت کی میتونه باشه رفیق؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 هفته پیش بودنقل قول:
دقیقا 22 روز پیش
من اگه شهردار بشم به دخترا رژلب قرمز و ساپورت رایگان میدم .. به جهت زیباسازی فضای شهری !!!(sm70)
با کلی تاخیر بابت ندونستن زادروزت ؛ تبریک مرا بپذیر (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیست و سه سالگیت پر از خاطره های قشنگ ، از اونا که یادآوریش خنده رو لب آدم میندازه (sm127)
از آمدنم نبود گردون را سود،نقل قول:
وز رفتن من جلال و جاهش نفزود،
وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود،
کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود!
به هر حال قربان شما ... از دست و پنجولت مرسی
ایشالا همه ی روزهات از این خاطره ها داشته باشی