چه طرحِ جلدِ عجیبی (sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه طرحِ جلدِ عجیبی (sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی گشتم پیدا نکردم ، آلبوم رگ خواب شجریان پسر رو هم اینجا نیاوردن به اونی که ازش آلبومارو میخرم گفتم واسه من بیاره اونم کلا یکی آورد واسه من فقط ، اصلا گیرنمیاد اینجا آلبومای سنتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من والا البومای خفن دهه70-80-90 تو سبک راک یا الترناتیو..گروهای مستقل .....من حقیقت خیلی خارجی گوش نمی دم اما می دونم سلیقه صابر خوبه می رم اون خواننده ها رو می یابم از الان بر اساس لیستش مث تام ویتس که برام ناشناخته بود و الان شنیدنی دقیقا همونی که دنبالش بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اثار کلاسیک هم که زحمت می کشی عالیه(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاره اراک با تهران فاصله اش کمه (sm77)
کرمون که هیچ هیچ هیچ (sm81)
این کمپانی یِ ماهور خیلی دیوثه ! ولی حرفه ای کار می کنه (sm50)
از یه طرف حق دارن نیارن چون مشتری زیادی نداره و شرکتاشون هم مرجوعی ندارن اکثرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تادلت بخواد اینجا شجریان پسر پیدا می شه!!!
کلا البومای استاد بزرگ اینجا کمیاب شده عجیبه!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره این که 100 در 100 .
توی مملکتی که برای پفک نمکی و کاندوم تبلیغ هست ولی برای خریدِ سی دی نیست دیگه توقعی از 70 میلیون هم تختِ ما هم نیست !
طرف می گفت دوتا کارتن از آلبوم حامد همایون آورده که تو یک هفته فروش رفته ... خودتون تا آخرش رو بخونید ...
ولی دمش گرم از فرشید اعرابی داشت خریدم ازش ... (sm128)