(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و رخ ربود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجاش دیه مهم نی ، شوخو دیه (sm10)
بزار مستفیض شن ، کی حال داره دو ساعت لینکم بزاره ، همینجوریشم وقت نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاپاتو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفتی زودتر بهت نشون میدادم (sm2)
نقل قول:
درست زدم به هدفا ، فکرشم اونجای عادمو درد میاره (sm70)
یه تحقیق بکن اگه شیلنگش نازکه برو آزمایش بده (sm2)
فقط حواست باشه دکتره یهو به جای شیلنگ یه چی دیگه رو فرو نکنه آزمایشت نکنه (sm2)
اصن ولش کن بیا پیش خودم ؛ خودم آزمایشت میکنم پوریا جونم(sm70)
از اول هی نخ میدادیا پوریا جونم ، من خودم کـــ.ونم ما باورمون نمیشد جدی میگی (sm2)(sm127)
دماااااااااااااااااااسنج کوجا ، سیستم کجا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باوووو یهو ساعتو نیگا کردم دیدم دیر شد ، تازه مخازه رو بستم رفتم سمت خونهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باوووو مشتری داشتم (sm10)