بچه ها بریزید تو پیج شادمهر بگیم خودش تنظیم کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها بریزید تو پیج شادمهر بگیم خودش تنظیم کنه
این دوتا هم رفت جزو دموهایی ک هیچوقت پخش نمیشندنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohamad star [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیاین اینستانقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام فربد جان چشم حتمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها برن تو اینستای خوده شادمهر کامنت بزارن لطفانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیایید
من خودم یکی از طرفدارای مهدی ام و بعد از شادمهر خیلی قبولش دارم، اما انگار اونم مثل شادمهر زده تو خطی که ملودیاشو بده یکی دیگه بسازه! پدرم هم همینطور :)) تو ماشین آلبوم آخرشو گذاشته بودم گوش داد یهو گفت اگه آلبوم قبلیش رو 18 در نظر بگیریم این آلبومش 2 هم نمیگیره(sm2) در هر صورت خواستم حرفتو تایید کنم راجع به فرشباف!!(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه انقدر تعریف و تمجید بیخودی کردن
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلاکم کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهراسید ادامه بدید تا اکانت جدید رو بشه(sm2)