نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیکه کلام بیشتر بهش میاد (sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیکه کلام بیشتر بهش میاد (sm128)
این بود آرمانهای عمام (sm2)نقل قول:
خاطره بازی با تیزر آلبوم شهاب رمضان (sm30)(sm30)
امیر امشب خیلی شاد شده (sm50)
دیگه اینارو ننوشته : به پیغام کلاغ های سیاه شک کن - لازمه بگم - اما شکنجه ها یواشکی نبود
اصن فقط همون ترک 3(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پَ.میخوای اصن تهران شلوغه بزاریم همگی با هم یه دور بزنیم زیره ابغوره؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته باید یه ورژن اختصاصی براشون درست کنیم که درکش کنند.مثلا واشنگتن شلوغه(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)(sm30) کاریش نمی شه کرد کلن ترک سوم همه البوما بارموسیقیایی بالایی دارهنقل قول:
(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر (sm25)
(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
تیکه کلام واسه بازی بعد میزارن
به دو دلیل : 1 - این که ما کلا تیکه کلاممون مرگ بر آمریکاست - 2 - ما واسه همه مرگ میفرستیم فقط آمریکا نیست
والا من ترجیح میدم گودبای پارتی جعفر پخش بشه که عبدلی پخش نشه(sm2)
امیر تعداد پستای یوزر قبلیم یادم اومد درستش میکنی? @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
35768نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) (sm2)نقل قول:
خطره شوخی نیست که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسود هرگز نیاسود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چقدر با فهمی عزیزم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه زیره حرفت نزن شرافتا اینو درستش کن(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قدیما یلی بودم واسه خودم اینجا(sm2)
دهنتــــــــــــــــــــ سرویــــــــــــــس خــــــــــــــطر (sm30)
یه تیم ملی والیبال و یه صنوبر داور داشت می افتاد پایین از خنده (sm2)
این حرفارو نزن امیر فکر میکنه دارم شوخی میکنم.(sm2)بابا من پستامو میخوامـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ (sm81)نقل قول:
حالا چون تویی نصفشم بزنی قبولت دارم(sm93)نقل قول:
داداش ریاضی چند پاس کردی؟ نصفش اینه؟(sm2) دمت گرم.نقل قول:
خداییش من الان امشب یه ذزه شوخی کردم بقیه روزا اواتار **** میزارم که ***** میشیم؟
با این بحثایی که اینجا میشه تا 100 سال دیگه هم مجوز نمیدن بخوام روراست بگم
ازاده نامداری؟(sm2)
مربی آمریکا شبیه این کله گره تو فیلمای **** بود (sm2)
ما هممون پیرو خط عمام و رهبری هستیم (sm120)
اقا خوانندگی مثل اینکه خیلی درامد داره (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدت مبارک شیمبلی (sm10)
ترسیدم اکبر..مثِ جن یوهو اومد (sm2)بسم الله (sm2)
رضا چرا امضاتو عوض کردی (sm9)
یه ربه اون پایینم مردک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا تاثیر این فیلما چقدر زیاده که بجای اینکه بگه طرف شبیه مربی تیم ملی امریکا که ادمه معروفیه هست،میگه مربی امریکه شبیه اون مرتیکه که تا اخر عمرش پیر نمیشه هست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسفردا نگه اکبر عبدی شبیه اونه صلوات(sm2)
اسم مربی آمریکا منو یاد جان اسنو مینداره (sm25)
ممر spacedrum (sm173)
پیوستن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزیز را به دیگر کاربران تبریک میگوئیم .(sm2)
چه دل خجسته ای داری تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونه اون موهای پریشونت بشه جانی سینس(همون کچله(sm2))نقل قول:
اقا شما برو اول جلو بحثای عسلام و داعشو بگیر تا فیل نشیم(sm2)
بعدشم بزار من یه تاپیک واسه دانلوده این فیلما باز کنم،اگه بازدید اینجا 6 برابر نشد هرچی خواستی بگو(sm2)
ولی ساز عجیبیه این spacedrum (sm120)
مردم پولدارن دیگه شکرشکن دارن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم داریم ولی پنچره (sm2)
نقل قول:
یه سر به سایت منم بزن برات خوبه
باع (sm120)نقل قول:
امیر لینکش رو می تونی بده