باید هماهنگ شیم همگی تو یه ساعت مشخص حمله کنیم و هرکدوممونم یه دفعه کامنت بذاریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باید هماهنگ شیم همگی تو یه ساعت مشخص حمله کنیم و هرکدوممونم یه دفعه کامنت بذاریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از 88 تو این سایتم و پیگیر کارای شادمهر هرچه جلوتر میریم انگار شادمهر بیشتر دوس داره از زندگی و سفر و مهمونی تو خارج لذت ببره تا نشستن و فکر کردن و موزیک چدید ساختن و خودش تنظیم کردن ... به نظر میرسه کفگیر ته دیگ خورده و شادمهرم دیگه میلی به اشپزی نداره و خودش دوس داره صرفا دیگه فقط یه خواننده باشه و هریکی دوسال یه البوم بده و بعدشم تور کنسرت البومشو بذاره و روز از نو روزی از نو
حمله گروهی؟ من نبودم که ... (sm178) من تکی میرم(sm155)نقل قول:
این دمویی که گذاشت پیج تصویر شادمهر
مو به تنم سیخ کرد ...
وای چه ریتمی داره
دمو نده بیرون لامصب ندددددید بیرون
همین چهل ثانیه تا زمستون بسه برام :))
به به اینم دموی تصویر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Sorry, this page isn't available.نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی محترمانه کامنت گذاشتم که شادمهر جان لطفا خودت آهنگ بساز و تنظیم کن و کلی هندونه زیربقلش گذاشتم اما بلاک شدم ..اصلا توهینی در کار نبود ..دیگه واقعا بهم ثابت شد آدمین پیج شادمهر فرشبافه ، و اینی که بلاک میکنه شادمهر نیست ... فرشباف یه انسان (که اگه بشه اسم انسان روش گذاشت) کاملا یک دنده و انتقاد ناپذیر و مغروره .... (sm102)
این آهنگ تابلو که سعید زمانی تنظیم کرده با ویالن شادمهر .
ولی عجب چیزیه .(sm50)
کار میلاد هاشمینقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر خودش تو کنسرتش میگفت این همه تو اینستا قربون صدقه نرین یکمم فحش بدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره شادمهر هیچوقت بلاک نمیکنه اینکه داره بلاک میکنه تصویر شادمهرو خراب میکنه