نگرفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیشه نوشابه تو یه جامون میکنن؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نگرفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیشه نوشابه تو یه جامون میکنن؟(sm2)
بفهم ! زندگی ات حاصل تجاوز بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزینه ی اول (sm51)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)نقل قول:
اصن من از فردا فعالیت تخصصی خود را در بخش اسلامی شروع خواهم کرد تا مشت محکمی بر دهان بدخواهان بزنیم.منم مدیره بخش اسلامی بکنی(sm123)
مقسی بوکو (sm10)نقل قول:
داستاناش خیلی تخمی تخیلیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف تک و تنها پا میشه میره شهره فامیلاشون که 1 دخترم دارن مسافرت.کله خونواده دختره هم همگی دسته جمعی از خونه میرن بیرون غیرازدختره.
پسره میاد کامپیوتره دختره رو درست کنه یه سری فیلم میبینه.بعد دختره میاد تو و................
کلا همیشه هیشکی تو خونه های نیست همه خونه خالین(sm2)(sm2)
ها تفاوت را احساس کنید (sm2)نقل قول:
(sm132)نقل قول:
اول یه سایت زدم با دوتا از رفیقام به نام (Biaxxx) بعد ترکوندشنقل قول:
اینم هم مثل اون زدم یکی از دوستام از ترکیه سرور ردیف کرد منم بقیه کاراش رو کردم کلا اونجا کاربرا همه کارارو میکنن الان من فقط ناظرم
60 تا داستان اول سایت رو خودم نوشتم
(sm194)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها کسی این آهنگ رو داره ؟
مهدی باقریان - نیمه خالی
تنکیو وری بوس(sm93)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چه ذهن بیماری داشتی
داستان نبود واقعیت تلخهنقل قول:
الان کشیدم بیرون کلا (sm54)
فقط دارم آهنگ گوش میدم و نماز میخونم
تقبل الله اخوی(sm2)نقل قول:
صد رحمت به الی که فقط لنگای نیکولو میذاره (sm2)
اینجا ایرانه مسولین با دیدن قوزک پای زن ها خودشون خراب میکنن چه برسه به پر و پاچه ی نیکول
به خشتکشم میرسیم.دیر و زود داره سوخت و سوز نداره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
(sm50)
امیر آواتار تو عوض کن به عسلام ضربه میزنه (sm120)
از صبح 6 سری قیلون کشیدم دیگه توان ندارم (sm172)
(sm50)
من بیشتر توی خودم جنگ برادر(sm50)
(sm39) ماه رمضانه مجبور بودی این همه قلیون بکشی (sm89) (sm2)نقل قول:
نزن عزیزم اعتیاد بیماری ست (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی میکنم باهات ولی زیاد نکش (sm51)نقل قول:
خسته م (sm50)
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیلون میگه : با درد بساز چون دوای تو منم
از حدس و گمان های تو ویران نمی شوم
مرا نام تو کفایت می کند تا در سرما و بوران
زمان و هفته را نفی کنم ،
مرا که می دانی نه قایق است نه پارو ،
بر تو خجسته باشد
گیلاس هایی را که بر گیسوان آویخته ای ..
تو صبر داری
تا خواب من پایان پذیرد
تا به دیدار من آیی ...
احمدرضا احمدی
توام مثل من کم درد نداری(sm172)نقل قول:
مشکل اصلیت اینه که همدرد نداری
من کسی نیستم که با این زخم ا دردم بگیره
ولی این اشکارو کی میخواد گردن بگیره (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امير اين آلبوم امان از رو با كيفيت flac آپ ميكني يا همين رو سايت رو دان كنم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمش گرم. اين كاورا گير نميومد (sm19)
(sm25)نقل قول:
هنوز درگیر موزیک ویدیوی یاسر محمود - حالت چطوره عشقم (sm2)
برمیگردم خواهرم را ببویم
برمیگردم حیوانم را بسویم (sm50)
خب اين كمپانيش فرق ميكنهنقل قول: