دارم اینو بقیه خیلی کیفیتشون افت میکنه ولی این نه اما مشکلش سرعتشه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دارم اینو بقیه خیلی کیفیتشون افت میکنه ولی این نه اما مشکلش سرعتشه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو آزمایش کن میگن خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)نقل قول:
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو با کیفیت درست و حسابی میزاری ؟ اینجوری نمیشه خوند .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وان آف لاشیم Zed3 خریده (sm120)
مجله کتاب هفته خبر (sm3)
میگه کلنجار جزو ضعیفاس(sm3)سینجول دفاع کن(sm59)
به نظر من تو قهوه و کلنجار از همه اهنگا بیشتر حس کار در اومده اونم به خاطر لحن وملودی محسنه(sm132)
ممر تپینگ چیه؟(sm10)
واقعا نمیدونی?نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تپینگ حال استمراری فعل ( Tap ) به معنی تپوندن هست ، Taping یعنی همچنان در حال تپوندن
سام و علیک
لینک دانلود البوم آدرنالیسم مجید کاظمی رو دارید ؟(sm127)(sm74)
سان کلود گذاشته :(نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد نگفتی? (sm172)
صحبتای مهدوی بد نبود اونایی که خودشون نوشته بودن ریدمان (sm3)
ناراحت شدید? منم نمیدونستم(sm2)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد اوکی میشه به زودی
(sm50)
دمت گرم(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)صحبتای مهدوی که فسیل بود نخونده بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت. ایشاله اومدی اِصف چندتا زید داف برای کَنیزی در اختیارت میگذارم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) نه قبلا دیده بودم ولی زیاد بود حوصلم نشده بود بخونمنقل قول:
تا اقای مالمیر میاد اقای نهاوندی هم پیداش ميشه و شکلک سیگار میزاره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اشترم سپاس واسه چی بود
معمولا صحبتای قبلی رو نمی خونم ..(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به سجاد گفتم بیخیال بشه دیشب !!! همین که مرام گذاشت یه بار گفت اقایی کرد (sm10)
(sm2) اون گروه های لاین که بودیم با یه دختر اصفهانیه چت میکردم ، گفته بودم اصفهان زندگی میکنم ، یه سری گفت بیا بیرون رفیقم اونجا دانشجوئه فرستادم سر قرار برگشته گفته خیلی زشتی عکسات قشنگ تر بودن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم خاطره دار هیچ وخت اون آدم سابق نمیشه (sm50)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد فیلم هندیا افتادم(sm2)
مرض مگه چی گفتم (sm120)نقل قول:
میلاد غیر مسقیم تو پیج هودارا خایه مالی محسنو کردی چی شد اخر اددت کرد ؟(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیچاره رفیقت. هرچی اعتماد به نفس و غرور داشته بگا رفته (sm2)
چرا رفتی از لاین? باو پایه خنده بودم(sm70)
برو الدنگ من هیچوقت از لاین نرفتم ، تویی که صد دفعه اکانتتو پاک کردی (sm70)نقل قول:
اد کن Sajjad2sm (sm174)
آلبوم خاموش کویتی پور خیلی خوبه (sm50)
من چند وقت یه یار اکانت شلوغ ميشه پاک میکنم(sm2) الان ادد میشی ولی دوباره که پاک میکنم اکانتو گم ات میکنم(sm2) شمارتو پخ کننقل قول:
پخ شد (sm176)
اره. شبا تا به هم شب بخیر نگیم خوابمون نمیبره(sm2)نقل قول:
نه هنوز (sm70)
سلام منو پ برسون بگو خیلی لاشیی دیوث بی جنبه (sm2)نقل قول:
یه رژ بزن با یه شال صورتی میخوام همین کارو کنم ، میگن سه سوته اددت میکنه (sm2)