وایییییییییی .. (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
وایییییییییی .. (sm30)
(sm2)آواتارت چقذه قشنگه (sm50)
خداااااااااااااا پرتقال کیلوئی 5 تومن و 6 تومن . سیب قرمز معمولی 5 تومن
آخه این انصافه . من نمیدانم چرا دم عید این بی پدرا دارن سوء استفاده مکنن (sm3)
گوجه کیلوئی 3500 تومن .
یکی نیست بگه آخه بی شرف اون بدبختی که نداره چه کار بکنه نباید بگیره ؟ باید بره آشغالاشو کیلوئی 3 تومن برداره . (sm142)
ریدم تو اون کسی که گرانش میکنه اون بی خانواده ای که گرانش میکنه .. فروشنده تقصیری نداره اونم گران گرفته .
هیچی نتانستم بگیرم . به غیر از 2 کیلو سیب شده 10 تومن . سیب گندیده هاشم 4 تومن (sm172)
چقد گرون اینجا پرتقال آخرش 4 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا فرق میکنه شماله . (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس نذاشتی فکر کردم بن شدی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
(sm9)گربه چقد خرج داره 200 خرج کردم همین امروز برا غذا و خاک و دارو و ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توصیه میکنم کلا دور گربه رو خط بکشی(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
40 گیگ 15 روزه 22 تومن ...
می ارزه ؟ (sm98)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میذارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من میپرسی میگم نمیارزه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و مهم نیست چندشنبه است ... (sm50)
شنبس (sm2)
و مهم نیست ساعت چند است ... (sm50)
10:41
مودم ایرانسل بگیر 2 تومن میدی 30 گیگ رو یه جا دانلود میکنی .. حداقل 20 گیگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس ، چه احمقانه زنده ام ...(sm50)
مردیمو خبر نداریم...
فقط آسیاتک (sm127)
چه وحشیانه نیستی ... (sm50)
همینجوری الکی (sm132)
فقط اندیشه سبز خزر (sm2)
فقط شاتل آسیا به درد نمیخوره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوون ترای چهره ، پیر من ... (sm50)
پ.ن: من عاشق این آهنگم ولی هرچقدر گوش میدم علت اون ویگولی که محسن بعد از "چهره" میذاره رو نمیفهمم (sm178)
قاعدتا باید اینجوری میخوند : جوون ترای چهره ی پیر من (sm132)
خب معلومه محسن هم یه فن و فوتایی میزنه که بیشتر مخاطب رو جذب آهنگ کنه .. اتفاقا همین قشنگه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلیک تو اینو تایید میکنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست آخرمو تو چتروم بخون
آسیاتک قطعی داره . قبولنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جشنواره هاش خوب نیست . قبول
گیگ رایگان نمیده . قبول
آپلودش رایگان نیست. قبول
ولی یه ویژگی خوب داره که می ارزه به تموم isp های دیگه . (البته برای من)
اونم اینه که سرعت دانلود روزانه اش با دانلود رایگان شبانه اش هیچ فرقی نداره . یعنی اصلاً شبا افت سرعت ندارم . راحت هرچی میخوام و هرچقدر میخوام دانلود میکنم.(sm132)
شاتل دانلود رایگانش هم محدودیت سرعت داره ، هم محدودیت حجم (sm132)
در مورد اینکه میگه رفتن حمله کردن نمیشه گفت درست میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و در کل برای رستگاری از شاوشنگ رتبه ی یک خیلی زیاده ، به نظر من حتی نباید تو ده تای اول باشه ...
خب این فوت و فن ها رو روی یه آهنگی میزد که از اول هم معلوم بود زیاد مورد استقبال قرار نمیگیره. مثلاً آهنگ رئیس خوشگلا (sm138)نقل قول:
شعر فوق العاده ، آهنگ عالی ، صدا مافوق تصور . خب چرا همچین آهنگی باید اینجوری خونده شه ؟ (sm178)
یه نسیم رفته پیِ ولگردی ... (sm50)
منطقه ایه .. والا ما آسیا تک واسه یکی از آشناها گرفتیم سرعت نداره هی تا 200 تا بیشتر نمیره ..نقل قول:
تازه توی شب هم میشه 100 تا 150 . الان شاتل خیلی بهتره هم جشنواره میذاره هم رایگان م سرعت داره فقط 2 ساعت 2 تا 4 سرعت میخوابه توام باید بخوابی تا 4 (sm2)
دیه سلیقه ست . (sm120)نقل قول:
نقل قول:
- (sm120) اکثرا روزی 3 گیگ برام کافیه ...
30 گیگ یکجا به کارم نمیاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]