نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم سن و سال اینا بودم بزرگترین لذتم گوزیدن زیر دوش حموم بود (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم سن و سال اینا بودم بزرگترین لذتم گوزیدن زیر دوش حموم بود (sm2)
دهنت به معنای واقعی سرویس (sm178) نزار اینا رو (sm172)نقل قول:
منم نوستالژی باز (sm1) رفتم به دوران دبیرستان (sm172)
نمیدونم سال 76 یا 77 بود این اومد و همه رو اسیر خودش کرد (sm172)
یعنی شورت زنونه میپوشی تو؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه تو میپوشی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر گفت شورت مردانه.. جوری خودتو به نفهمی زدی گفتم حتما زنونه میپوشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شورت تو معروفه به من چه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شورت دوست داری .. نه؟(sm2)نقل قول:
تو هم فقط بلدی همینو بگی وقتی چیزی نداری واسه گفتن (sm2)نقل قول:
این تیکه کلام منه(sm2)نقل قول:
کاری کردم همه تو خوابگاه ی چیزی میشد میگفتن دوست داری؟(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
حالت تهوع بهم دست داد خوش به حال خانواده هاشون (sm8)