فیلمو نصفه ول کردم برم بشینم بازی رو نگاه کنم اون مجری با اون صدای تخیلیش برگشت گفت به خاطر مشکلی که تو دریافت سیگنال داشتیم بازی رو پخش نمیکنیم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلمو نصفه ول کردم برم بشینم بازی رو نگاه کنم اون مجری با اون صدای تخیلیش برگشت گفت به خاطر مشکلی که تو دریافت سیگنال داشتیم بازی رو پخش نمیکنیم ...
بدون هیچ تردید و شکی بهترین آلبومی که امسال شنیدم آلبوم رگ خواب از شجریان پسر تشریف داشته ...
از 10 بهش 10 میدم
فوق العاده زیباست ...
حالا اون سالار عقیلی سالی 10 تا آلبوم منتشر میکنه یکی از یکی بدتر
تخیلی ترین آلبومی که امسال گوش دادم همین آلبوم میثم ابراهیمی تشریف داره ...
این مجری شبکه ورزش باس نخل جنوب بکنی تو کیونش اینقد از صدا و شخصیت این حالم بهم میخوره
همه ی مجری های شبکه ورزش مرخصن
من نمیدونم چجوری روشون میشه همچین شخصیت هایی رو بیارن جلو دوربین ...
شخصا سینجول رو ترجیج میدم به همشون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عجب بردیم
ساقیا هی می می
دیگه خستم از این شهر و از دنیای وامونده ... (sm172)
ميبينم كه در اين ساعات اخر هم بيخياله اينترنت مينترنت نميشيد ديوثا كار و زندگي نداريد
بگيد نه(sm2)
اين عيدم فقط بهونست براي خالي شدنه جيب ادم ٤ تا چيز ميز خريدم تو اين چند روز شد ٢ تومن اي فاك(sm2)
وقتی واسه آخرین بار تو 95 آهنگای محسن پلی میشه(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در غياب من اين كـوني سي دي كس مغز رو ديدي تا جا داره كار بده دستش
دل آتش زبونم کو ؟ چرا خاکسترم کردی ؟
چرا خاکسترش کردی؟ چرا خاکسترش کردی ؟
(sm50)
خرابم مثل خرمشهر ولی تو خرم آبادی (sm50)
دلم بعد از تو با هرچی که ترکش داشت جنگیده
دیگه بعد از تو به هرکی که درکش کرد هه...خندیده
(sm50)
تهدید و زور و جنگو از دنیا بگیرید
من پرچم صلحم منو بالا بگیرید
(sm50)
از اتفاق ظاهرا ساده ...
هی روزگار(sm1)
چشمه توسی پلی شد (sm50)
سلام آقا چندتا آهنگ بیس دار شدید واسه ماشین میخواستم کسی سراغ داره؟؟ میلاد پایگان؟ رسول؟ خطر؟ محمد رضا؟
ایرانی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکی ؟
آمریکایی؟
انگلیسی؟
آفریقایی؟
افغانی ؟
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلتره چرا
فیلــــتر نیست
فیلتره (sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کردی حرف تو دهن من نزار مرتیکه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176) میخوای برات دانلود کنم بفرستم تلگرامنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدایت رسول جان(sm127)(sm127)
قربونت برم عزیزم(sm19)نقل قول:
من تاحالا قربون هیچی نرفتم حواست باشه (sm2)
همش دارم فکر می کنم دست یکی تو دستته
دارم می میرم ای خدا، فکر می کنم حقیقته... (sm50)
کاشکی بدونید که دارم هنوزم
از اشتباه قبلیتون می سوزم
(sm168)
آهنگ ناهید
اون که دارم تو آتیشش می سوزم
باور کنید دوستش دارم هنوزم
شبیه یه بچه ازش خواستم یه فکری واسه غربت من کنه
چهل و هشت ساعت ازم وقت خواست که تکلیف یک عمرو روشن کنه... (sm50)
پیشاپیش سال نو مبارک ...(sm132)
شما هم مثل من امشب تنهایید ؟(sm50)