تایید(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تایید(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)طرف مقابل بچه بازی دراورد گفت عمدی بودهنقل قول:
(sm120)حاضر نیست مسئولیت افتش رو قبول کنه با اربلوا بداخلاقی میکنه انتظار نباید داشت اربلوا هم لبخند بزنه خوب کرد توییت کرد
دهنشو من مورد عنایت قرار دادم(sm70)نقل قول:
یکی از عقده ای ترین بازیکناییه که دیدم هیچ فرقی با په په نداره هر دوشون رنگ عوض میکنن(sm3)نقل قول:
اون اتفاق ولی 2 سال حرف نزدن با کاپیتان تیمشم اتفاقه(sm3)نقل قول:
کم زر بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)ببند دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین لاشی بحث درباره کاسیاس شروع میکنی بعدش غیب میشی بعدش فحشش رو من باید از این دهن دریده ها بخورم (sm3)
طرفدارهای کاسیاس دقیقا عین خودشن کثیفن کثیف و موذی(sm3)
خفه شو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
اول فک کردم داری شوخی میکنی(sm3)
اما من با هر طرفدار دو روزه ای که به ایکر توهین کنه همینو میگم(sm3)