[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نيمار : .
من هرگز فراموش نمیکنم که بهترین بازیکن جهان درحالی که میتوانست هتریک کند و آقای گل لیگ شود پنالتیش را داد تا من بزنم .
امروز تولد انریکه ست (sm120)
دیروز تولد دنی بود (sm120)
5 روز دیگه تولد منه (sm2)
3 روز دیگه تولد @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
پریروز تولد اصغر فرهادی بود (sm120)
ده روز دیگه تولد شکسپیر و رضا عطارانه (sm120)
اردیبهشت (sm59)(sm2)(sm2)
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اردیبهشت ماه تولد تو , من و سایر مفاخر جهان (sm19)
(sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توپ طلا رو نبره صلوات (sm2)
45 ساله شد ! تولدت مبارک ... (sm127)
واسه مشکل حق پخش، فردا هفته آخر لالیگا ست (sm77)
.
رسمی؛
در صورتی که مشکلات حق پخش تلویزیونی بین فدراسیون فوتبال اسپانیا و RFEF حل نشود، بارسا با بردن سوسیداد در بازی بعدی، قهرمان لالیگا خواهد شد!(sm77)
ولی جام حذفی میپره!