[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کاری کردم نگرفت زدم تو گوشی خودم بعدا نگین امیر شارژ گرفته ها (sm70)
آلبوم کی میاد؟ (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کلا 70 تومن دادم 2 تا دندون عقل کشیدم که یکیشم احتیاج به جراحی داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کلا دهنم سرویس شد تا عقل سمت راست پایین رو کشیدم
فکم به گاه رفت .....یه هفته نمیتونستم غذا بخورم الانم جاش درد میکنه بخیه هم زده بود ولی دیگه نخش دراومد
(sm98) زیادی پیر شدن به دردت نمیخورن @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]من اینجا امنیت ندارم . بهم نظر دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید بزارن گی باران(sm2)یه دخترم پر نمیزنه(sm2)
امیر بزن این رسول 111 مفسد فلافلی گی بازو اخراج کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا این مَردی زرتشتی اهورا مزدا که چیزی حالیش نیست همش دنبال آپدیته بیان ... بزارن هم میگه اپدیت من کونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه اینجا من پیرمرد امنیت اخلاقی ندارم . البته من فنون بدلکاری بلدم همچون برق و باد به پشت تجاوز کننده خواهم پرید ولی حریف اینا نمیشم بابا جان
میگم امیر پفیوز تو چرا اصلا گوشی نداری (sm59)الان دیگه بچه سه ساله تبلت دستشه اونوقت تو گوشی نداری (sm70)
یه بار این اینترنت رو هم قطع کن خودت رو خلاص کن از دنیای مجازی(sm59)
لینک(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا وقتی این نیاز برطرف نشه افسردگی روحی ... کلا روح و روان بهم می ریزهنقل قول:
خووو زن نگیر همه جا پره برو گرجستان یا خود ایران یعنی تو 150 هزار تومان نداری(sm70)
من که ازت سر در نیاوردم(sm54)نقل قول:
(sm132)
آخه اینا زن نمیخوان ، به صغیر کبیر پیرمرد پیرزن رحم نمیکنن فقط دنبال سولاخننقل قول:
میفهمم ما هم تو این سندو سال بودیم ولی چاره چیه ؟ باید سوخت و ساخت ...
آقا من غلط کردم بحث راه نندازین . اصن بیاین به من پیرمرد تجاوز کنین (sm2)
هرزگی کجا بود تو وقتی تشنه ای به خودت تشنگی میدی یا وقتی گرسنه ای به خودت گرسنگی میدی گرسنگی بدی چی میشه تشنگی بدی چی میشه اینا از مشکل مملکتمونهنقل قول:
خب وقتی نه کاری نه حقوقی نه اینده ای اینا نباشه چیکار کنیم
تو کار یه زن رو نمی تونی بکنی که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن بحث زن نبود که (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر دموی این آهنگ متصل قشنگ بود ! کاش زودتر بقیه آهنگهای آلبوم امیر بی گزند هم دمو بشن بشنویم . (sm81)(sm81)
بحث تو بود(sm2)نقل قول:
فرقی نمیکنه فقط سولاخ بشه همه چی حله براشون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت بکش مرتیکه پیر(sm2)نقل قول:
چرا من خجالت بکشم ؟ (sm120) تو مثه اینکه فرق بین تجاوز کننده با تجاوز شونده رو نمیدونی (sm2)نقل قول:
نقل قول:
با تشکر بسیار از امیر عزیز (sm72)
دوستان به هیچ عنوان از دست ندین .. (sm118)
[IMG][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][/IMG]
[IMG][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][/IMG]
ای جان (sm178)نقل قول:
خاک تو سر بی تربییتت(sm59)نقل قول:
(sm77) نه مطمئن شدم نفهمیدی (sm2)یه چیزی هم بدهکار شدم (sm2)آقا اصن نخواستیم نظر داشته باشین (sm2)نقل قول:
امیر این یوزر pesfan امضاشو دیدی؟نقل قول:
دانلود آهنگ جدید.
گفتم بگم شاید ندیده باشی(sm10)
من نخوام به تو تجاوز کنم باید کی رو ببینم (sm2)تو که از اونا نداری (sm59)نقل قول:
میگم امیر یادمه تو اول ها که هنوز ادمین نبودی یه اواتار داشتی که عکس چمدون بود با یه پسر یا دختر نمی دونم دقیق
زر نزن از کیون لنوو افتادی هم میگن لپ تاپ میری لنوو میاری (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونیم که لینک دادی گیمینگ با اون ظاهر تخمیش بتمرگ سر جات
هوارو (sm25)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم چشت به سایته باشه 320 البوم کاتاتونیا زد بزنی
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ماه آوریل صادرات نفت ایران 15 درصد از میزان پیش بینی آژانس بین المللی انرژی بیشتر شد و به رقم 2.3 میلیون بشکه در روز رسید.