بنظر من شما اسکلی هستی که دوس داره همه رو سر کار بزاره آخه این چه کاریه(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بنظر من شما اسکلی هستی که دوس داره همه رو سر کار بزاره آخه این چه کاریه(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجبا نمیخواین این بحث مسخره را تمومش کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینبار چاوشیای عزیز زودتر از بیرون اومدن آهنگ خارش گرفتن انگار... (sm142)
سلطان فقط شادمهر (sm127)
احسان هم یکی از طرفداراش هست که تو موزیک باران تکه...
آرمین هاشمی چقد چس میکنه خودشو ریکوئست میدم رد میده مرتیکه الدنگ
به همه شادمهریای عزیز تبریک میگم . . .(sm118)
بی صبرانه منتظر اثر ماندگاری دیگر از استاد هستیم . . .(sm118)
بیگ لایک...واقعا بعضیا قصد و غرض دارند طرف دومین پستشه گذاشته به احسان میگه اوسکولنقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این پس با اومدن اهنگ هم از این پست ها اینجا زیاد خواهد بود هیشکی جوابشونو نده
قبول دارم طرفدارای چاووشی هرموقع شادمهر آهنگ داده همش بهونه الکی میگیرند ولی وقتی چاووشی آهنگ میخونه اون آهنگ میشه بهترین آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان منتظر دمو هستیم(sm50)
دقیقا کجات سوخته؟؟ شما چاووشیا همتون همینجورید دست خودتون نیست خدا شفاتون بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پماد سوختگی فراموش نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) بازم بحثای بی مورد (sm25)
حس خوبیه(sm50)
شادمهری ها و چاووشی ها تو باران مشکلی با هم ندارن / ناموسن جنگ راه نندازین
خخخخخ...من فقط حدود 15ساله شادمهر گوش میدم کوچولونقل قول:
دمو ساعت 12 امشب پخش میشه
کی گفت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما خالی بند مجله تایم چی؟نقل قول:
یه نگاه به این سایت بنداز پایینش ایرانو پیدا کن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با ذکر منبع لطفانقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به به . . .
هزار و یک شب من در کنسرت مالزی 2010
چه میکنه استاد . . .
نمیدونم چرا انقدر "حالم عوض میشه" رو دوست دارم . . .
به به . . .حاالم عوض میشههههههه. . .(sm118)
دیو سیاه غصه هام توی کدوم شب میمیره . . .
واقعا عالیه این ترانه..من خیلی باهاش خاطره دارم..یادمه از سربازی ک برگشتم تا رسیدم خونه زدم پی ام سی دیدم حالم عوض میشه را گذاشت..یادش بخیر چ زود گذشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا عالیه این ترانه..من خیلی باهاش خاطره دارم..یادمه از سربازی ک برگشتم تا رسیدم خونه زدم پی ام سی دیدم حالم عوض میشه را گذاشت..یادش بخیر چ زود گذشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا از "بی تو" سیر نمیشم . . .
فکر کنم معتاد شدم . . .
جانم . . .
ماشین اسپرت و آهنگ زیبای "معروف" و صدای بلند و نم نم بارون و شمال تهران و من و رفیقم حسن جان (که اونم صد البته شادمهریه دو آتیشه اس)و شیشه های ماشین بالا . . .یادش بخیر . . .
"معروف" پلی شد . . .
چ خاطره بازی های قشنگینقل قول:
اقا شما بزن"شاد"(sm70)چرا میگی شانقل قول:
ثانیا اینو شایعه نیست
من جاهای دیگه که معتبرم هستن گفتن
یعنی 10min تا دمو ؟؟؟
ما ایرانی ها تا به حال خوش قول نبودیمنقل قول:
چه تنظیمی زده ممد ناهیدی واسه لهراسبی (sm59)
البته اینو اشتباه نقل گرفتم از اون یکی دوستمون مسعود باید نقل میگرفتم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MASOUD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب از امشب شروع میکنیم . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای شروع کردن هیچوقت دیر نیست مای فرند . . .
خب از امشب شروع میکنیم . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای شروع کردن هیچوقت دیر نیست مای فرند . . .
اخه کی دیدین دموی یه اهنگ نصف شب بیاد ؟/
بچه ها متاسفانه ب دلایل نامعلوم پخش دمو ک قرار بود امشب پخش بشه کنسل شده و شاید اصلا دمو پخش نشه
فربد(sm2)
ای بابا اینا چرا کارو پخش نمیکنن از قبل از کنسرت لس انجلسه مردمو علاف کردن کریسمس هم شد پخش نشد
آهنگ حالم عوض میشه4 صبح اومدالبته فایلش لو رفته بود که خب این مقوله در آثار استاد امری است طبیعینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا کریسمس ی هفته دیگه موندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]