قصر شیرین هم شده که ۵.۲
نمایش نسخه قابل چاپ
قصر شیرین هم شده که ۵.۲
تاکنون ۵۰ مصدوم در زلزله شهر سرپلذهاب
استاندار کرمانشاه:
تاکنون ۵۰ مصدوم به بیمارستان مراجعه کرده اند
ارتش در دو حوزه وضعیت شهر را تحت کنترل دارد و یگانهایی برای بازدید از روستاها اعزام کرده است
تاکنون خسارت جانی و مالی از مناطق شهری گزارش نشده است.
ازوند،استاندار کرمانشاه:
▪️تاکنون در مجموع ۱۱۳ نفر در شهرستانهای سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب مصدوم شده اند
▪️برق گیلانغرب و قصر شیرین وصل شده است
▪️برق نیمی از سر پل ذهاب به زودی وصل خواهد شد
▪️تلفات جانی تابحال گزارش نشده است
▪️نیروهای امدادی در کنار مردم هستند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm59)
فیلم فرهادی اومد ..
تیزر سریال اومد صدای موزن ..
فیلم فرهادی هم اومد ..
موزن باز زدی تو فاز شهرزاد که .. (sm50)
وسط آهنگ شه میزنه دیوس به نظرم جالب هستش ..
نظرسنجی تی وی هم که جر داد موزن ..
من کاسب و تاجر بزرگ بازار نیستم منتهی با همین خریدای جزئی مایحتاج خونه از وقتی اینجوری همه چی گرون و کمیاب شد یه چیزی دستگیرم شد که بشدت کارخونجات و تولیدات داخلی دارن ضربه میخورن اونم بخاطر نزدیک شدن قیمتاشون با اجناس خارجی یا برند خارجی تولید داخل
چن تا مثال کوچیک میزنم که شما شاید تو خریداتون متوجه شده باشین پودر لباسشویی امو جزو بهترینا و گرونترین پودراس 2 کیلویی 20 تومن پودر 500 گرمی سافتلن و امثالهم دوربر 5 تومن که میشه فهمید یجورایی امو ارزونتر در میاد امو فک کنم برندش انگلیسی بود از ترکیه وارد شد بعد کارخونشو تو ایرانم زدن که یادتون باشه تبلیغ اولا پخش میکردن امو اکنون در ایران ! یا یه مثال دیگه شامپو ، شامپو بدن ایرانی قیمتشو تقریبا با اجناس خارجی یکی شدن یکم ارزونتر یا یکم گرونتر مثلا مارک شون اکتیو گلرنگ مای قیمتشون با شامپو بدنای خارجی کیفیت خوب تو همین دیجی کالا یکی شده ! خب مسلما از لحاظ کیفیت تو این مواردی که گفتم خارجیا خیلی بهترن حالا میبینم تو چیزای گرونتر هم این اتفاق افتاده این مقاله ر بخونین
واقن تولید کننده های داخلی دارن چپاول میکنن مارو ؟ بهتر بگم مردم خودمون رو ؟!
میخواستم Mi A2 بگیرم مشکل کندی حافظه داره که
از این مدلای رام چینم بخوای بگیری معلوم نیست درست حسابی باشه یا نه
اشترم نموده شدیم کی درس میشه صدبار رفرش زدم
رام چین و گلوبال از لحاظ عملکرد مث همه فقط همون سرویس گوگل جای بحثهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر گوشیا سفارش چین رام گلوبال نصب میکنن
الی و رضا تا حالا براتون پیش اومده ..
sd cart گوشی 64 گیگابایتی هس فرمت که میکنی باز یه 20 گیگ اطلاعات داخلش میمونه ..
در واقع بعد از فرمت یه سری اطلاعات کماکان باقیست ..
این مشکل رو خیلیا داشتن بررسی کردم ..
مث همی موشکل تو pc هس چیز خاصی نیس با یه سری نرم افزار میشه کامل فرمت کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ایران انگار خریدنش خطریه
الی سریال فردا شبه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شه نرم افزاری مثلا !?؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این نویسنده شهر سخت افزار شاسکوله تنها مقاله منفی تو کل نت برای شیا همین یاروئه
در مورد رام گفتم برات گلوبال میفرستن اون مطلب اینه که شیا نمیذاره نصب بشه پس اونی که به دست تو میرسه این مراحلو پشت سر گذاشته تازه اگر اینو در نظر نگیریم که تو اصن پک گلوبال گرفتی
بعدشم مقاله دومی کلا چرته کامنتا رو بخون میفهمی یارو خزعبلات نوشته مگه ما گوشی شیا نداشتیم اصن این چرت و پرتا نیس توش با ثبات ترین گوشیا مال همین شیائومیه اخ نمیگه
حالا تو برند نوکیا هم در نظر بگیر زیر سه تومن میخوای ؟
بعد منظورت از مثل همین مشکل تو پی سی شیه ..
شبکه سه زده امشب خود عوامل سریال گفتن فردا شیجوریه ..
منم که جور و جفا دیدم و خوبی کردم
تویی که مهر و وفا دیدی و بدی کردی
(آهنگ بعدی حمیدهیراد)
(sm2)
مترجما مردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی تو همه قضیهنقل قول:
گفتم یه چیزی با همین Android one بگیرم که Mi A2 مشکل حافظه داره
گفتم Mi A2 Lite بگیرم اونم دوربینش زیاد جالب نبود تو جاهای کم نور
حالا نمی دونم حلو هوش ۲۳۰۰ نوکیا میشناسی بگو نگاه می کنم
موزن داره رو به تباهی میره
علمِ در نَوردیده
ساختارِ پیچیده
جاهلانِ فهمیده
ما ربات ها روزی
درک میکنیم آیا
فهم اکتسابی را؟
(sm50)
اقا چی شد اهنگ؟! سلام به دوستان قدیمی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
این mi a2 هم همش اینجور نیس که بعدشم گفته کابلی تو این زمونه هنوز کسی گوشیشو با کابل وصل میکنه سیستم (sm120)شر ایت هس دیگه با سرعت خیلی بالا
من سری انر از این گوشی خیلی خوشم اومده
مطمئنی گفته کابل ؟نقل قول:
لینکش کجا بود
اره متنشو کامل خوندم سرچ بزن میاد سایتای زیادی زدننقل قول:
آهنگ کاوه یغمایی چه خوبه (sm50)
اسم اهنگ چرا ایجورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]