آغوشتُ به غیر من به روی هیچکی وا نکن...(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
آغوشتُ به غیر من به روی هیچکی وا نکن...(sm74)
یه چند تا از کانالای تاپشو میذاری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسل شادمهر با مدیریت تیم مجرب و دلسوز امیر فرشباف (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cibre [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Wwww.telegram.me/shadmehriaaaنقل قول:
نوشته اصلی توسط Cibre [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Telegram.me/shadmehrsound
(sm10)
هر دفه ، "غریبه تر" میبینمت
تو ، چه جوری ، این همه عوض شدی !
با کی دارم اشتبا میگیرمت !!
اینم از ترانه های ناب آقای مهرابی(sm120)
واقعا قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان عزیز لطفا این روان پریش رو ریپورت کنید. استاد پویان :)))!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
به جان خودم دست انداخته مردم رو :))))نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]