من دیدم... توی هر برنامهای که میره به نحوی اسم شادمهر رو میبره! دمش گرم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من دیدم... توی هر برنامهای که میره به نحوی اسم شادمهر رو میبره! دمش گرم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای شادمهرو خیلی زیاد دوست دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.خب عزیز من صدای شادمهر دوست داشتنی ست فقط اون نیست خیلی ها طرفدارش هستند من بیشتر بیشتر طرفدار آهنگسازیش هستم تا صدا ، هم تو صدا و هم تو آهنگسازی خبره است -.-نقل قول:
(sm142)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm27)
تو یکسال دو البوم از شادمهر خیلی عجیبه برام
فکر کنم شادمهر هم باالبوم تجربه کن زیاد ارتباط برقرار نکرده
خیلی عجیبه اصلا
من فکر میکردم البوم رفت واسه 4 سال دیگه
پس چرا باز با این گروه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره کاملا مشخصه شادمهر خودش هم راضی نبوده از آلبوم. .شاید هدفش این بوده ک واسه کنسرتاش آهنگ جدید داشته باشه...ولی آلبوم تصویر قطعا ی آلبوم متفاوت خواهد بود ب شرطی ک آهنگسازی و تنظیم بیشتر کارا پای خودش باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]