شبکه من و تو مجری رها اعتمادی اسم برنامه هم نیم قرن با ابی
نمایش نسخه قابل چاپ
شبکه من و تو مجری رها اعتمادی اسم برنامه هم نیم قرن با ابی
میتونی بری تو شبکه من و تو ببینی لینکی چیزی ازش اونجا گذاشتن یا نه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم داداش ممنونت میشم
بفرما داداش اینم لینکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجمش چقده ؟
نمدونم چرا دانلودش ارور میده باید بدمش به ممر یا امیر ببرنش یه جا دیگه آپلودش کنن
ادرس تلگرام ممر یا امیر رو داری داداش بهم بدی ؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش نمیدونم چجوری تشکر کنم خیلی مردینقل قول:
بهترین عیدی رو تو بهم دادی
خیلی دمت گرم
در مورد برنامه نیم قرن با ابی بگو چطور بود ؟
خواننده هایی مثه ستار لیلا و کامران و هومن فرامرز اصلانی و ... میان آهنگهای ابی رو براش میخونننقل قول:
اقا کسی نمی دونه ip tv از کجا می شه تهیه کرد؟
وقتي مشروب نيست خب بايد زل بزنم تو چشمات
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاینی به ما رفت؟
عصبانی نیستم دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر دیوث نارنجی زده خوده درمیشیان اومده خایه مالی کرده لینکارو برداشتیم(sm2)
یه بقل مقلی لینکشو میذاشتی خب
دیوثا میخوام بخوابم فردا کلی کار دارم لینکتون میکنم(sm81)
ممر حالا که هیچی
یه چند روز دیگه که ابا از اسیاب افتاد لینکو بذار بعده 13 بیام دانلود کنم بوس بای(sm2)
نمودین ..
عصبانی نیستم رو اینجا گذاشته بود پاک کرد ..
دهنشون سرویس انقد از بالا کنترل میکنن الان من اینجا لینکو بذارم فروم میرینه ..
(sm120)رسول گلنار همشهریت برنده شد استیج بزنش زمین (sm2)
(sm19) رعنا منصور چقد ناز شده بود
(sm120)چه حالی میده بیشتر بخوابی بی استرس بیای دان کنی
عجب بازی بود سیتی لیور
لیگ برتر یعنی این
(sm2)دیشب مهشید
یه زنه هم بود نمیدونم چرا همش دوربین اینو از بالا نشون میداد کنار اندی نشسته بود هر کدوم از ممه هاش دروغ نگم دوتای کله سینجول بود (sm2)
(sm19) یه دختره بود نمیدونم کی بود دختر شرقی گونه دار چشمان درشت موهای مشکی عاشقش شدم (sm59)حالا بعدا عکسشو رو میکنم
چقد کسشر میگی اول صبحی و دم عیدی (sm169)
از نشانه های نت خوب این است که تو ساعات روزانه بشینی و مستقیم از استیم بازی های حجیم دان کنی... (sm118)(sm118)
دیشب راحت خوابیدم امروز جز معدود روزاییه که سردرد ندارم (sm74)(sm118)(sm118)
"دلم گرفته برايت" زبان سادهي عشق است
سليس و ساده بگويم: دلم گرفته برايت... (sm50)
کاش یکی ما دو تا رو با هم آشتی میداد... (sm50)
روز عیدی بریم سراغ آهنگای اکتیو تر (sm118)
(sm118) Muse - Uprising (sm118)
دیشب صداسیما شب عیدی اصن برنامه نداشت خاک بر سرا اینکارو میکنن بگن دولت بودجه نداده برنامه نساختیم
امشب کلاقرمزیه سری جدیده ؟
(sm120)خدارو شکر منوتو هس عید هر سال بهتر از سال قبل
صداسیما که عزاس عید نوروز بلد نیستن جشن بگیرن فوقش احسان علیخانی موهاشو ژل بزنه فرزاد حسنی کت شلوار راه راه بپوشه
پول عوامل کار ندادن اینها هم برنامه خوابوندن(sm3)ک.ر تو این صدا سیما میلی(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن میخوام قسمتهای قبلی دوباره تدوین کنن تا بتونن پخش کنن همراه چند قسمت جدید
Into The Badlands
کسی دیده /
تو این سریالی که جنیفر بازی میکنه میزنن زمین ؟
فایلش از سرور پاک شدهنقل قول:
بنده خدا همه جوره دهنشو سرویس کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون از ارشاد اینم از این - پدر فیلمش در اومد
این آرمان تی وی دیگه چه عنی باشه