چی بگم خود محسن هم ازش کار نکشیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی بگم خود محسن هم ازش کار نکشیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صورت استخونی از فقر سیلی که می خورد دردو فراموش می کرد
الان شهاب اکبری هر کاریش که کنی باز با ویلون و پیانو و گیتار کار میزنه - کوشان هم همونه هر کاریش کنی باز کار خودش رو میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم فک میکنم محسن میتونه ازشون چیزایی خوبی بکشه بیرون مث قطار یا بهرام گورنقل قول:
با چه لحنی میگه امیر بی گزندی تو اشک آدمو درمیاره (sm50)
اینقدر کاورا تخمیه همشو باید خودم دست کاری کنم
صفوی که افتضاح بود حالا میذارم شاید کسی بخواد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان محسن فقط باید با پایگان و عدل کار کنه اینا راحت میتونن موسیقی مد نظر چاوشی رو دربیارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شناختی پس(sm2)حالا کار دارم باهات.میخوام به جای اون کاور بزنی برا آهنگم(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ک اره...ولی این مشخصه اصن انگار رفع تکلیف به کوشان گفته اینو تنظیم کن...نقل قول:
یا امام ممدعلی کلی (ره).(sm2)اهنگ خوندی مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]