من برم یه چرتی بزنم(sm27) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من برم یه چرتی بزنم(sm27) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
این دستگاه که چند تا داره کدومش بهتره شاید گرفتم لامصب اینجا خاک زیاد داره (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند وقت یه بار بادی بگیرم بد نیست پارسال همین موقعا بود باد گرفتم ویندوز که عوض کردم دیدم سرعت نصب خیلی رفته بالا
(sm70)
(sm50)
(sm120)فرقی نمیکنه یه باد از خودش ول بده بسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 چهره برگزیده موسیقی پاپ معاصر ایران - بخش دوم: محسن چاووشی
http://www.7faz.com/Subject.aspx?Id=1206&T=1
(sm120)طرح همتین دیوثه
(sm2) الی کل نیوزای ایرانو تو مشتتش گرفته ..
غدا رو گرم کردم بخورم بد مزه شده ..
غذای یخ که گرم میشه اصا خیلی عن میشه ..
اه اه .. (sm21)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)اشترم کجایی قربونت برم بزن بریم تو کارش
مهرجویی 500 میلیون میخواس بده به موزن میرف انریکه رو میاورد .. (sm59)
من اگه خدا بودم (sm50)
البته سیروان صدای خام این بابا رو داره در جریانید دیگه .. (sm59)
مهرجویی (sm3)(sm59)
کمرت استوار ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
مهرجویی ریده باوو تموم فیلمای آخریش ریدن دو زار فروش نداره ..
تازه سنتوری بدون گلشیفته !?؟!
فیلمش ریده س باوو .. (sm59)
(sm120)باز چی شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اجازه بزرگترا بله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)تو ای اغوش نجواها (sm120)نقل قول:
این مصاحبه حجت تمام کرده بود همون چند سال پیش(sm128)نقل قول:
حالا کافی بود محسن قبول کنه همه میشدن طرفدار مهرجویی
من به شخصه دوس داشتم این همکاری دوباره شکل بگیره .
پنج سال یه بار موسیقی فیلم و برنامه و سریال بخونه ولی سنتوری بخونه
(sm120)خب اینجا باس چن تا موضوع رو روشن کنمنقل قول:
اولا اینکه طرف خوانندس موسیقی رو دیگران میسازن و اینا همشون از هم جدان سبکای متنوع و مختلف کار میکنن
دوما اینکه تو کار ضعیف ازش شنیدی (sm120)
ربطی به همکاری نداره
راس میگه ..
ما هم دوست داشتیم قبول کنه ولی مسئله مصاحبه مهرجویی هست بعد رد پیشنهاد چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که چاوشی قبول نکرده اومده جوک میگه که اره یکی دیگه میاریم که بهتر و با اخلاق تر از چاوشیه!!! گربه دستش به گوشت نرسید قضیش همینه
میومدی میگفتی که با چاوشی به توافق نرسیدیم و السلام
این همه پیشنهادات مختلف تو سینما و موسیقی و فوتبال و ... داده میشه و رد میشه حالا هر کی پیشنهاد طرف رد کرد باید بیاد این مصاحبه ها رو بکنه بر علیه اون فرد
یاغی (sm50)
ساده - کاوه یغمایی (sm50)
بید بی مجنون یک موزیک بسیار شاخ می باشد ..
و بنده فقط این روزها به این ترک گوش میدم ..
سقوط اتفاقی... بی خیالش
سیاهی..بی چراغی... بی خیالش
تو سرگرم توحش باش و خوش باش
دل بن بست یاغی؟ بی خیالش
----
عقاب آسمان ها... بی خیالش
غزل خاتون رویا... بی خیالش
از این یاران سر تا پا خیانت
دلم خون است اما... بی خیالش
آیا میدانستید با این تنظیمات کیفیت صدای شما بسیار بهتر میشود !?؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
(sm30)
یا امام زاده سینجول (sm2)
شاهین ریده به مهدی موسوی (sm2)
(sm120)راستی این وین 10 مدیا پلیر جدید نداره ؟
کجا ؟ (sm54)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]