همچنین (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همچنین (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلتو پخ کن.ایجا نمیشه گفت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث حالا فن 2 اتیشه چاوشی شدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صبح یه بسته سیگار کشیدم با آلبوم
چاوشی رو دوست داشتم و دارم همیشه اصلا به عنوان یه هوادار چاوشی اومدم تو انجمن - ولی هیشکی یزدانی نمیشه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکنم ولی الان حال ندارم ازین صفحه برم بیرون فعلا همینجا بوگو ایرادی نداره.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این عربده هایی که میزنه روی ففریو کم کرده با اون عربده های قدیمش.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سری دیگه یییییههههههههههههههههه هم بهش اضافه کرده عزیزم فداش شم قربونش برم (sm127)نقل قول:
نمیشه آخه(sm2)ملودی میسازم رو شعرای سعدی و دوستان.یه ته صدایی هم دارم ولی پول ندارم(sm172)نقل قول:
تو تل میفرستم برات.
ای واااااااااااااااااااااااا اااااااااای(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
واقعا عجب انقلاب بزرگی انجام داده