نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وسطاش واقعآ عصبي شدم كار خيلي كثيفيه اَ اَ (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وسطاش واقعآ عصبي شدم كار خيلي كثيفيه اَ اَ (sm3)
منم خوشم نمیاد ازش ولی به دلایل دیگه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استعدادشو که نمیشه انکار کرد! اون هورمونو امپولم خب دست خود بدبختش که نبوده مریض بوده (sm120)
من از شخصیتش و رفتارشو مسیری که گرفت و رفت و داره میره حالم بهم میخوره (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والیبال پخش زنده پیدا نمیشه تو نت؟(sm120)
سیلسن، فلار، دوریچ، مارتینز ایندی، بلیند، فن پرسی، اشنایدر، روبن، کویت، ممفیس و وینالدوم
کاستاریکا نیز با این نفرات راهی میدان خواهد شد: ناواس، آکوستا، گونزالس، اومانا، بورگس، بولاناس، کمپبل، روئیز، دیاز، گامبوآ، تخدا
2 0 هلند (sm120)
گل ه رو که میخوره هلند (sm120)
كاستاريكا 4 هلند 2(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق داري اين بازي همون حاشيه هاش قشنگه (sm74)
یعنی یه هلند - آرزانتین می بینیم ؟ --- (sm29)