(sm120)والا من این ژانرو دنبال نمیکنم تاینی عضوی ؟ برو قسمت اکشن مکشننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)والا من این ژانرو دنبال نمیکنم تاینی عضوی ؟ برو قسمت اکشن مکشننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طولانی ترین فیلم تاریخ چند گیگابایته ؟ همونو لینکش رو بدین (sm2)
(sm2)
منکه علاقه ای به تماشای تی وی ندارم جدیدا نمیدونم چرا ..
یه سایتی میشناختم چورن کیفیت 4k میذاشت با حجم 10 گیگ به بالا ! یه سری باید بهش بزنم (sm132)(sm2)
بیگ دیتا نشنیدی به اونا میگن داده های حجیم ..
پس بریم چندتا بیگ دیتا بزنیم تو رگ (sm2)
جای دیگه این جمله رو نگو دارت میزنن ..
سینجول چه غلتی میکنی صوبتای ابی رو بده دیگه
داره دان میشه حجیمه ..
بیگ دیتای (sm2)
اشترم این عکس نکته خاصی داره فقط دو نفرو میشناسم
احمق بیگ دیتا به داده های بالا ترابایت و پتابایت میگن ..
یه نمونه س مثلا دیتابیس شبکه های اجتماعی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فوکم ..
شلوار زرشکی کیه ؟(sm132)
باو نمودی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Sin City Diaries
اینو کی دیده !?؟!
پس بیخود میذاری
دیشب این ویدیو ساسی رو دیدم لایو رادیو نوش هر خاله توش جم کردن (sm2)
این ویدیو رپرا اسمای عجیب غریب دارن نمیدونم جی جی نسیم و از این حرفا کارگردان شادی از اینا کمتر بود ویدیو سبکش همین بود چقد قشنگ درس کرده بودن
این ویدیو سوگند چقد قشنگ بود اشترم زدی ؟ همونی که میگه نمیخوام ببینم روی تو رو نیکیتا خونده یا تگ رادیو داره اختصاصی
Mahdieh Mohammadkhani - Darya Delنقل قول:
از سبک سوگند خوشم اومد فنش شدم
3 ساعت بابا ..
یکی لینک ویدیو سوگند رو بده کیفیت بالا
سیخ کردن رو این .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی
مرتیکه بز میگم بی بی سی رو بده
من شیزی پیدا نکردم ..
میلاد میکنمت شر و ور گفته باشی ..
مهدیه خانم صدای قشنگی داره(sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمودی بیا مال ممر ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی فعلا نگیر
دارم حجمشو کم می کنم
(sm2)(sm2)چی گفتی نشنیدم حجم ؟ حجم چی نی (sm2)
سینجول سین سیتی رو دارم آپ می کنم الان میفرستم
(sm2)
حجم ویدیو نوروز بی بی سینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
720ش 2.8 گیگه - میخوای همینو بگیر ولی همین 720 رو با حجم کمتر میذارم
سال پیش بی بی سی خیلی ضعیف بود برنامش ریده بودن
توی آسمون ماهُ دق میده ،
دردِ بی دردی ... (sm50)
(sm132)شما داری با یک شاتلی میحرفینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکیدمت الان دیگه ..
پس *** لقت همونو بگیر (sm120)نقل قول: