مجری ماه عسل چشش مهمونه رو گرفته (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
مجری ماه عسل چشش مهمونه رو گرفته (sm70)
همین چند ساعت پیش تاپیک عبدالمالکی پست زد ندیدی آها اون موقع رفته بودی چرت بزنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسخل بازم زده به سرش عینه همون دنبال مجوز رفتن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر این مرد نیست و خوار وخفیفه که اینهمه خداحافظی کرد از زر زدن(نه خوندن) رو یکیش واینساد
خاطرخواه ترک 3 شده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارو مهدی پسره زنه تو ماه عسل یه ته چهره ای مثه متیو مک کاناهی داره(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا تو تاپیک یراحی درباره تیتراژ ماه عسل شفاف سازی کردم(sm2)
من یه هفته دیگه شاید رفتم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی شده؟! درد داره؟! (sm74)(sm120)
متیو مککاناهی در شبکه 3(sm2)
نه فردا باید برمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام ببینیم درد داره یا نه
ولی مثل اینکه بی حسی یا نیمه بیهوشی می زنن
ظریف: یک نفر تکلیف مرا مشخص کند.من از خانه به سالن رفتم و در اردو نبودم؛ حتی بلیت هم نداشتم و با هماهنگی مسئولان توانستم وارد سالن شوم.من از مسئولان فدراسیون
و کادر فنی گلایه دارم. از وقتی که از لهستان به ایران برگشتم تماسی با من گرفته نشد، کسی سراغی از من نگرفت و بعید میدانم تا پایان
مسابقات هم اتفاقی رخ بدهد و کسی به سمت من بیاید.ظریف در پاسخ به این سؤال که با این شرایط ممکن است که از بازیهای ملی خداحافظی کنی یا نه، تصریح کرد: خداحافظی در ایران کار مسخرهای است.
فکر میکنید اگر این کار را انجام دهم چه اتفاقی رخ میدهد؟ تنها چند رسانه خبر خداحافظیام را منتشر میکنند و بعد کسی باز هم سراغی از ما نمیگیرد.
این اتفاق فقط در ایران میافتد که بازیکنی در حین مسابقات بدون هیچ دلیلی با درخواست کادر فنی به کشورش باز میگردد. فکر میکنم مسئولان فدراسیون
و کادر فنی باید جوابگو باشند. یک نفر تکلیف مرا مشخص کند آیا میخواهند من در تیم ملی باشم یا نه. (منبع: فارس)
(sm25)
کراواتو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته کراوات نباشه فکر کنم یه چی تو اون مایه ست (sm120)
موفق باشی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینو شنیدم، اول بی حسی موضعی میزنن بعد یه لوله پلاستیکی مانند رو از دهان میفرستن تو معده!
اخبار ازاده نامداری و حسنی دنبال کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستاگرام بهنوش بختیاری
(sm169)
(sm169)
من کـــــــــــاملا حق رو به محسن میدم مهرجویی خیلی دیوسِ...
اذون مغرب (sm27)
در مورد مصاحبه ی مهرجویی چاوشی یا بهادر اظهار نظر نکردن ؟؟ (sm98)
(sm155)
پاسخ بهادر شمس
(sm2) الی ریدم به ایده دادنت ..
الان یه سوال این آهنگو رضا آرین رف پول داد گذاشت ..
الان آیتونز زد فلان دلار میره به حساب کی !?؟!
(sm2)
الان میتونین برین شکایت کنین با اجازه کی از کاور ما استفاده کردین .. (sm2)
(sm172)
پرویزمظلومی (sm2)
پرویز خان (sm127)
(sm50)
بلخره فهمیدم خواننده جوان و خوش صدای مورد نظر مهرجویی کیه ؟؟؟
امـــــــــــــــــــــــ ــــــــــید جهان (sm2)(sm30)
(sm127)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(2014)Leviathanاینو تونستی ببین...امروز دیدم...فحش هم بم نده قشنگه
(sm169)
امیروو اهنگ ایمن بانی رو نمیزنی ؟
سلام من کامپیتورم مشکل داره با گوگل کروم استفاده میکنم همشم تبلیغاته کسی نمیدون چجور از بینشوk ببرم ads adversiting
یه اهنگ ازش رو سایت هست پاییز اینم که بره تیتراژ خونده خوبه شعر زهرا عاملی اهنگ هم علیرضا افکارینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm93)
سینا سرلک (sm50)
(sm127) با تشکر
کماکان پر کمر باشید !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینووو(sm2)