دیوانه ای مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من میگی بعد خودتم دانلود می کنی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوانه ای مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من میگی بعد خودتم دانلود می کنی (sm2)
نمیخواد بابا کسشره همون فوکی گذاشته ویدئوهای ابی و فنت سامی بیگی رو بیگی ..
(sm2)بپر روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز آلبوم شجریان پسر رو گرفتم کمرم شکست زیر قیمتش ... (sm120)
حالا میخوای بیگی کامل بیبین شاید موزن توش در اومد شانسی .. :l
این صوبتای ابی واقعیت داره ایا
من هنوز از نه فرشته ام نه شیطان کمرم شکسته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یه درصد از عمر ssd کم شد
فروشنده آشنا بود آلبوم رو که آورد برام برگشت گفت این مثل بقیه 5 هزارتومن نیست ، اینو که گفت دیگه موندم توش ، اینجا هم دست به مهره بازیه برات بیارن باید بگیری نمیشه بگی نمیخوام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- باقیمانده ترافیک دوره: (5109140.93MB) 4989.4GB
ینی شقد دان کردم تا الان ..
(sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی آخ گفتی ssd داشتخ باش شی میخوام بگم تو رو ..
11 گیگ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لپ تاپ 2017 گفته بودم برا رفیفم گرفتیم ..
زیاد کم نشد فقط 500 مگ کم شد (sm120)
میدونی دیگه نسل جدید ssd داره روش ..
راس میگی قرار بود تور جان جوانی رو بذارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعتش فک میکنی شقده !?؟!
لازمه بگم !?؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)الی روت میشه دوباره حرف از ssd بزن ..
این نیومد ایران وگرنه بهتر بود .. (sm74)
سامی بیگی گوشاشو الاغی کرده یا مدلش همینه (sm70)
ابی: صدایی دلچسب تا الان نشنیدم تا اینکه سریال شهرزادو دیدم با صدای چاوشی
چقد این ویدیو بلیت یکطرفه سوگند قشنگه به جان نشست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Popular1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز معلوم نی وجود خارجی داشته باشه یا نه .. :l
نمیدونم چرا یهویی از اعتبار سیم کارت ایرانسلم نزدیک 2 تومن کم شده شب خوابیدم صب پا شدم دیدم کم شده
به فوکم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Popular1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مشکوک میزنی کانال مانال موزن داری مگه منتظری اول از همه بزنی ..
(sm2)نقل قول:
فلینی ... (sm19)
نقل قول:
خا..
رییس دقت کردی با دو بازی کمتر الان پنجم تشریف داریم ...
آرسنال اومد جامون رو گرفت تو رده ی ششم ... (sm2)
خا
مخفف خب = باشه
(sm120)
(sm2)بنده خدا فک کرد میخوای فوش ناموسی بدی فوک تو این زبون رشتیت
(sm30)یعنی عجب فرهنگ رنگاوارنگی داریم
(sm77)
بارپروردگارا اگه هستی خودت سینجول رو مداوا کن ...
(sm2)
خیلی وقته از واژه ی باع استفاده نشده اینجا
که خودم الان ازش استفاده کردم ...