(sm77)(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) ریدم به ایدت ..
میرم فردا موقع آلبوم میام ..
سال قبل ما رمضون کف تاپیک بویدما ..
(sm27)
مرســــــــــــــــــی (sm127)(sm127)(sm127) دردت به جونُم پیا بختیاری (sm120)نقل قول:
معلومِ بید رو کی گذاشته ایتونز؟
3تا البوم سه گانه دیدم اصن به ماهیت ایتونز شک کردم
الان این کیه که این کاور رو به عنوان کاور اصلی معرفی کرده و اهنگُ گذاشته ایتونز؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
50 درصد از کل فروش مال منه دیوثا
اینو تو زدی مرتیکه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جناب مهرجويى درود بر شما . با احترام به هنر شما و پيشكسوتى شما در عرصهء سينما . بعد از ديدن مصاحبهء شما در سايتِ موسيقى ما ، به عنوانِ يك موزيسين ( خواننده ) و به عنوان يكى از دوستان و همكاران صميمى و نزديك به محسن چاوشى ، لازم دانستم كه نكاتى رو عرض كنم . ١_ شما در بخشى از مصاحبه فرموديد كه از پيشنهادِ مالىِ محسن چاوشى رنجيده ايد !! چرا ؟ شما يا هر هنرمندى ، براى كارى كه انجام ميدهد رقمى را پيشنهاد ميكند ، بايد از او رنجيد ؟ ... مگر هنرمندى كه فقط فعاليت هنرى ميكند ، غير از هنرش ، منبع درامد ديگرى هم دارد ؟ مطمئنّاً در مسير كارى شما هم ، بارها اين اتفاق افتاده كه براى كارى رقمى را پيشنهاد داده ايد و چون آن مبلغ به هر دليلى تأمين نشده ، آن پروژه انجام نشده است . اينها در مسير كار همه پيش مى آيد و كاملاً طبيعى و عادّى هست ، و دليلى براىِ رنجيدن از پيشنهاد مبلغ از طرفِ يك هنرمند وجود ندارد . ٢_ شما اشاره كرده ايد كه محسن چاوشى حرفه اى رفتار نكرد !!! آيا اين مصاحبه اى كه شما كرده ايد و در مورد خصوصى ترين مسائل كار ، كه همان مسائل مالى و يا بخشهاىِ ديگر كار هست ، و فقط بايد مابين عواملِ اجرا كنندهء كار صورت پذيرد ، و شما اينها را رسانه اى كرده ايد ، نشان دهندهء رفتارِ حرفه اى شماست ؟ !! ٣_ آقاىِ بهرامِ رادان را به عنوانِ نماينده از طرف خودتان ، براى گفتگو و موافقت با محسن چاوشى انتخاب كرده ايد !!! مگر شما كارگردانِ اين فيلم نبوديد ؟ اينگونه جلسات كارى و موافقتها اگر حرفه اى باشد ، بايد با حضورِ كارگردان و تهيّه كننده فيلم ، و محسن چاوشى صورت ميگرفت ، كه اين بخش هم به نوعى كه شما عمل كرده ايد ، حرفه اى محسوب نميشود . ٤_ به هـيچ عنوان نميتوان منكر اين شد كه زيباترين لحظات فيلم سنتورى زمانى بود كه صداىِ محسن چاوشى پخش ميشد ، همراه با تكنيكِ نوازندگىِ اردوان كامكارِ عزيز . فضايى كه شما ايجاد ميكنيد با اين نوع مصاحبه ها ، باعث ميشود كه حرمتها از بين برود . در مقابل افرادى كه به ناحق ، مقابلِ من و دوستانم مى ايستند ، نميتوانم سكوت كنم . با احترام _ سينا سرلك ١٣٩٤/٣/٣٠ امريكا(sm2)همه چیش به کنار اون امریکاش منو کشته (sm2)
اینم اماده سا
فک کنم گی هس خیلی داره میماله (sm2)
زیرش نوشتم با تشکر از حمایتتون سجاد نهاوندی١٣٩٤/٣/٣٠ فنلاند(sm2)
دیوث پاک کرد
من اگه زده بودم پول می خواستم دیوث ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستمال میخواست
یک ساعت قبل غذا
سه ساعت بعد غذا نباید اب بخورم (sm9)
(sm50)
واسه همین بهت گفتم مرتیکه ببخشید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگه
مرسی هادی جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدت مبارک دخدرم (sm10) 120 ساله بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی جنگ زدتون هم که دور برداشته (sm2)
ممنونم نوید حان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوووو درست صحبت کن (sm142)نقل قول:
(sm180)
(sm139)نقل قول:
(sm59)
متاسفم برات ای دل سادهنقل قول:
(sm2) (sm59)@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پای یه كامپیوتر گیجم سر من درد میكند به جنون
كارگرهای شهرداری را میبرد سمت روستا كامیون
خواهرم شعر میشود از لب بغل دوست دخترش هر شب
من به خود فكر میكنم اغلب توی حمام گریه با صابون
دست تو چوب و كلت و چوبه ی دار البته شورت خانمت به كنار
كه مساوی تر از منی انگار پیش چشمان بسته ی خار
خسته از مغز خالی و پر آه مشت میكوبمت با آجرها
پیك خالی بگو به دكترها زخم ما رشد میكند به درون
سور بالا و جشن پایین ها در عزا و عروسی این ها
بوق گوساله ها و ماشین ها سر چی بود ؟ چند قطره ی خون
بچه ماهی خیال دریا داشت گاو هم دوستان خود را داشت
آنچه اندازه ی خودم جا داشت پشت من بود و خانه ی حلزون
دست بردن به متن قرآن ها خبر خودكشی میدان ها
پخش ساندیس در خیابان ها بازی موز بود با میمون ها
اسب مو و تن زن تختی كسب یك جور راحت از سختی
بحث در معضلات خوشبختی سریال جدید تلویزیون
دیر كردیم و باز هم زود است عشق یك كافه غرق در دود است
فصل آغاز قصه این بودست شرح كاندوم خریدن مجنون
راهسازی برای ویرانه جنگ یك مشت مست و دیوانه
خنده ی گرگ های در خانه اشك تمساح های در بیرون
نه دلت میبرد مرا نه صدات خسته ام آه از تمام جهات
دلخوشم به كدام راه نجات من زیر كتاب ها مدفون
هر چه از هیچ رنج میبردم بغض خود را به زور میخوردم
داشتم ذره ذره میمردم پشت این عكس های گوناگون
هر چه در شهر اتفاق افتاد رفت دنیا به باد یا با باد
باز در تو ادامه خواهم داد از تو ای شعر واقعا ممنون
(sm2)
برداشت آزاد گذاشتی خان یا جان هر کدوم دوست داشتم بخونم؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود امامی چی زده اینو ساخته؟ حس میکنم ایده ی این آهنگ یه رب پیش از افطار به ذهنش رسیده 10 دقیقه ای کارو بسته به سفره برسه (sm2)(sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدت مبارک نیست دلت گرفته ، غمگینی
(sm2) مرتیکه منفی گرا رو ببینانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
500 میلیون
(sm2)یکی نیست بگه اخه کل البومات اینقدر فروش داشته
وای معذرت میخوام منظورم جان بود (sm70)نقل قول:
اره چون ماه رمضونه یکم ناراحتم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای تو چرا خفه نمیشی (sm98)نقل قول:
(sm2) به تو چهنقل قول:
یکی نیست به تو بگه سر تا پای تمام اعضای گروه عاریان 50 میلیون می ارزه که اومدی به محسن میخندی (sm2)نقل قول:
لازمِ فروش عالبوم اخرتونو یاداوری کنم؟ (sm2)
این چند مینی که میام اینجا ، دوست ندارم مزخرفات شمارو بخونم آقا (sm93)نقل قول:
خان رو بیشتر میپسندم (sm120)نقل قول:
(sm10)
(sm70) می تونی بری یه انجمن دیگهنقل قول:
من مرثیه خوان دل دیووانه ی خویشم (sm50)نقل قول:
(sm50)